- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Merhaba,Kimsenin fikri yok mu
neye göre değişiyormuş ki? Ben değişmediğini duymuştum o yumurta rezervini göstermiyor mu?Merhaba,
Benim de 0,63 ten 1,08 e yükseldi. Değişebiliyor dedi doktor.
Doktor bana bu değer lab değeri, her ay görülen foliküle göre değişebilir dedi. Değerim düzelir düzelmez kimyasal gebelik yaşadım; tüpe başlayacağımız ay. Ondan sonra da doktor bu kendi kendine olabildiğini gösterir, tüp için erken dedi. Kullandığın şeyler işe yaramış dedi.neye göre değişiyormuş ki? Ben değişmediğini duymuştum o yumurta rezervini göstermiyor mu?
Bu arada bence fsh değeriniz aşırı iyi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 0,62 ile pes etmeyin.neye göre değişiyormuş ki? Ben değişmediğini duymuştum o yumurta rezervini göstermiyor mu?
Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce :) çok çok tebrik ediyorum. Eşinizin morfolojisi hakkında bilginiz var mı? Benim eşimin 4 morfolojisi, doktor normal ama sınırda dedi ama kimyasalın sebebi o muydu emin olamıyoruz.maşallahh değerler harika.. eşiniz de baktırdı mı? onda da sorun yoksa olmaması için bir sebep görünmüyor..
merhabalar:)Merhaba sizinle konuşmuştuk daha önce :) çok çok tebrik ediyorum. Eşinizin morfolojisi hakkında bilginiz var mı? Benim eşimin 4 morfolojisi, doktor normal ama sınırda dedi ama kimyasalın sebebi o muydu emin olamıyoruz.
Bu arada bence fsh değeriniz aşırı iyi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 0,62 ile pes etmeyin.
maşallahh değerler harika.. eşiniz de baktırdı mı? onda da sorun yoksa olmaması için bir sebep görünmüyor..
Doktor bana bu değer lab değeri, her ay görülen foliküle göre değişebilir dedi. Değerim düzelir düzelmez kimyasal gebelik yaşadım; tüpe başlayacağımız ay. Ondan sonra da doktor bu kendi kendine olabildiğini gösterir, tüp için erken dedi. Kullandığın şeyler işe yaramış dedi.
benim amh 0,6larda fsh de 16,98 idi canım.. doktor olmaz diyemem dedi ama yaştan dolayı acele etmem gerektiğini söylemişti..Ay çok sevindim bir başarısız tüp bebek hikayem var 2.tedaviye hazırlanıyoruz doktor tekrardan bu testleri istedi. Eşim varikosal ameliyatı oldu geçen yıl biraz ameliyattan sonra düştü şuan durum ne bilmiyorum o da test vericek. 2 yıl oldu ve ben 1 kere bile hamile kalamadım
benim amh 0,6larda fsh de 16,98 idi canım.. doktor olmaz diyemem dedi ama yaştan dolayı acele etmem gerektiğini söylemişti..
yanlış okumadıysam kimyasal olmuş demek ki olabiliyor.. hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin
Hmm o da tüp bebekti yani sağlık olsun hiç canını sıkma moral çok önemli canım. Pozitif düşünmen çok önemli. İnşallah sevindirsin rabbim.Amin canım tüp bebek1 yumurtam oluştu 3.gün embriyosuydu oda kimyasal oldu sizin tüp bebek tedavisiyle mi oldu
Merhabalar tekrardan; ben gonamax, omepa-q10 kullandım çok düzenli bir şekilde. Bunlar sayesinde amh m arttı. Kimyasal gebelik olmadan 2 ay önce de çok düzensiz bir şekilde dhea kullandım çünkü hem saçımı döküyor hem de sivilce yapıyordu. Doktor bize döllenebilen yumurta sağlıklıdır dedi; o yüzden bizim kimyasalın sebebinin yüksek oranda eşimden kaynaklandığını söyledi. Eşimin de morfolojisi sınırda çünkü. Ayrıca çok normal olduğunu çoğu kadının da yaşadığını söyledi. Amh değerine bakma iki tarafta toplamda 10 folikül gözüküyorsa normal sınırlardasın. Benim genelde 8 folikülüm gözüküyor onun için de normal - alt sınır diyorlar.Siz özel birşey kullandınız mi
Merhabalar tekrardan; ben gonamax, omepa-q10 kullandım çok düzenli bir şekilde. Bunlar sayesinde amh m arttı. Kimyasal gebelik olmadan 2 ay önce de çok düzensiz bir şekilde dhea kullandım çünkü hem saçımı döküyor hem de sivilce yapıyordu. Doktor bize döllenebilen yumurta sağlıklıdır dedi; o yüzden bizim kimyasalın sebebinin yüksek oranda eşimden kaynaklandığını söyledi. Eşimin de morfolojisi sınırda çünkü. Ayrıca çok normal olduğunu çoğu kadının da yaşadığını söyledi. Amh değerine bakma iki tarafta toplamda 10 folikül gözüküyorsa normal sınırlardasın. Benim genelde 8 folikülüm gözüküyor onun için de normal - alt sınır diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?