- 24 Mayıs 2019
- 10
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nevergiveup92
-
Canım fsh biraz yuksek sanırım sınırda gibi . Ultrasona girdinizmi bilmiyorum pco olabilir. Amh ile ilgili bilgim çok yok. Umarım bilen biri çıkıp bilgi verir.Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım henüz hiç bebek denemedik 2 yıllık evliyim.
Fsh 9 amh 0,59 çıktı. Adet düzensizliğim veya kistim de yok. Normal yollarla hamile kalmam zor mu? Çok kafama taktım,yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Canım fsh biraz yuksek sanırım sınırda gibi . Ultrasona girdinizmi bilmiyorum pco olabilir. Amh ile ilgili bilgim çok yok. Umarım bilen biri çıkıp bilgi verir.
Neden olmasin ki 0.01 dogal yolla hamile kalan duydum ben.fsh cok az yüksek ama 10 alti olmasi iyi.
Ozaman endişelenme troid, prolatin, e2 hormonlarına bakıldımıUltrasona girdim herhangi bir kist yok tertemiz dedi doktor.
Bakiliyor.benim devlette bakmışlardıAmh testi devlet hastanelerinde bakılmıyor mu acaba?
Ozaman endişelenme troid, prolatin, e2 hormonlarına bakıldımı
Sonuçlar güzel. Ovulasyon testiyle takip et yumurtlamayı düzenli ilişki ile olur inşallah . Olucakmı olmicakmi stresine girme . Gerisini Allah’a bırakProlaktin 15 e2 47 çıktı.
Canim amh degerin cok dusuk. Bi kadin dogum uzmaniyla gorus bence. Dogal yoldan hamile kalman cok zor diyecek ve tup bebege yonlendirecek. Ama hersey ilahi takdir. Sonunda Allah vericem dedikten sonra sende kalan tek yumurta bile yeter evlat sahibi olmaya. Benim amh degerimde 0,62 idi incir yemeye baslamistim gunde 2 tane bi sure sonra 1in uzerine cikti degerim. Benim yasimda 35 uzeri oldugu icin doktor hic beklemeden tup bebege yonlendirdi ve allaha cok sukur ilk denemizde evlat sahibi olduk.
Slm bebek istiyorsan hızlı davran, fsh bu yaşta yüksek, 10 üzeri risk, benim 14 üzerine çıkmıştı, şu anda olmuyor bebeğim, yani yumurta rezervinde azalma olmuş sizinMerhaba arkadaşlar 27 yaşındayım henüz hiç bebek denemedik 2 yıllık evliyim.
Fsh 9 amh 0,59 çıktı. Adet düzensizliğim veya kistim de yok. Normal yollarla hamile kalmam zor mu? Çok kafama taktım,yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Bakılıyor araştırma hastanelerinde fakat kan beklediği için düşük sonuç verio.Amh testi devlet hastanelerinde bakılmıyor mu acaba?
5 yıldır evliligimde çocuk sahibi hic olmadim 21de evlendim 25 te amh 0.03 ölçüldü acil tüp bebek dediler. Bende tup bebege hemen başladım cok yogun tedavi sırasında normal kendiliğinden hamile kaldım. Ama kesinlkle hormonlarımi ilaclar harekete geçirdi. Yoksa dedigin gbi adetim bir gün şaşmaz ve fsh değerim de cok cok iyiydi. Kesinlikle doktorunun uygun gördüğü tedaviyi ol ama bunu çocuğun olmuyor olmicak diye değil süreci hızlandırmak icin. Cunku ben hic bisey yapmadan 4 yıl bekledim çocuğum olmadı bu amh ile.Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım henüz hiç bebek denemedik 2 yıllık evliyim.
Teşekkürler.
Bakılıyor ama kan bekletildiği için biraz düşük çıkıyor.ozel hastanede 2 iken devlet de 1.5 olabilio meselaAmh testi devlet hastanelerinde bakılmıyor mu acaba?
Bu önemli detay için teşekkürler :)Bakılıyor ama kan bekletildiği için biraz düşük çıkıyor.ozel hastanede 2 iken devlet de 1.5 olabilio mesela
Benm amh 0,44 fsh 11 di. sadece iğneyle üçüzlere hamileyim. tüp bebek diyenler para avcısı. normal yoldan kalabilirsiniz sadece kendinize iyi bakın ve doktorunuzu iyi seçin.Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım henüz hiç bebek denemedik 2 yıllık evliyim.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?