- 27 Şubat 2023
- 17
- 20
- 31
-
- Konu Sahibi ipekaras06
Bence vazgeçmeyin .çünkü yumurtalarınız var .Ben de 4 yumurta çıkmıştı ve hamile kaldığım ay sağ da 1,2 ve solda 1,2yumurta görünüyorduValla birde sığındıklari şey doktorlarin olmadı emriyon kalitesiz yumurtan geç büyüyor 6 yumurta çıkmış benden geçen ay hala laf kalabalığı demem o neyin pes etmesi değilmi şunuda yapalim bunuda deneyelim deyin iki tane kaldi emriyom ama çıkıyor sonuç olarak değilmi kimse işini sevmiyor uğraşmak istemiyor .. bahçeci ile görüşecem birde rahim flim çekiştirecem tekrardan bakalim kismet
Çok teşekkürler yok asla vazgeçmeyi düşünmüyoruz raabbimin izni ile siz ne kadarlık hamilesiniz .. eşim kibrisa gitmeyi düşünüyorBence vazgeçmeyin .çünkü yumurtalarınız var .Ben de 4 yumurta çıkmıştı ve hamile kaldığım ay sağ da 1,2 ve solda 1,2yumurta görünüyordu
Amh değerinin düşük olması hiçbir şey ifade etmiyor.Bi kere tüp bebek olayına ters çünkü tüp bebeğin basarili olabilmesi için çok yumurta toplanmalı.Bunlari da ben arastirmalarim sonucu ogrendim .O yüzden başka bir doktora gitmenizi tavisye ediyorum. Hamile kalabilmek icin bir yumurta ve bir sperm yeter.Amh değerinin düşük olması hamile kakalamaya engel değil .Benimde amh .1.3 tüplerde sıkıntı yok direk tüp dediler .bu doktorlar.neden böyle
Benim de amh değerim düşüktü. Bana da hemen tüp bebek dediler.Tup bebek ilaçlarını kullandım 4 yumurtam toplandı. Ama malesef döllenme olup bölünme olmadığı için transfer olamadim.Sonra başka bir doktor subklinik hipotiroidi teşhisi koydu bir ilaç kullandım evet şimdi hamileyim çok şükür.Sizin sorununuz neydi .hamilemisiniz
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla inşaallah. Serbest t3 ve serbest t4 normaldi. Tsh 3.5 tu .Hamile kalabilmek icin sanırım 2 nın altında olması gerekiyormusNe güzel Allah'ım sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .tiroid kaçtı
Vallahi hepsi para peşinde kaç yaşındasın canim amh çok iyiymiş tun testleti genetik testleri falan baktırın cok Iyi araştırın lütfen insallah emeklerimizi rabbim bosa çıkarmasın...Benimde amh .1.3 tüplerde sıkıntı yok direk tüp dediler .bu doktorlar.neden böyle
Merhaba fsh 5 ise amhınız nasıl 1.3 oluyormuş benimde fsh 4 amh baktırmaya korkuyorum 23 yaşındayım 1 in altında olma ihtimali varmıdırAmh zaten 1.3 birde fsh degeri amhin düşük olduğunu gösteriyormus 10 un üstünde olursa benim fsh 5 aşılama ile falan vakit kaybetme direk tüp dedi . doktorlar hep can sıkıcı
Ben 0.4 amh ile 6. Ayda hamile kaldim,1.3 cok iyi yasiniz gencseBenimde amh .1.3 tüplerde sıkıntı yok direk tüp dediler .bu doktorlar.neden böyle
Ben 0.4 amh ile 6. Ayda hamile kaldim,1.3 cok iyi yasiniz gencse
Cok gencsinz daha olur insallahYaşım 28