Amh degerim düşük ve hamile kaldim

Bence vazgeçmeyin .çünkü yumurtalarınız var .Ben de 4 yumurta çıkmıştı ve hamile kaldığım ay sağ da 1,2 ve solda 1,2yumurta görünüyordu

Bence vazgeçmeyin .çünkü yumurtalarınız var .Ben de 4 yumurta çıkmıştı ve hamile kaldığım ay sağ da 1,2 ve solda 1,2yumurta görünüyordu
Çok teşekkürler yok asla vazgeçmeyi düşünmüyoruz raabbimin izni ile siz ne kadarlık hamilesiniz .. eşim kibrisa gitmeyi düşünüyor

Benimde amh .1.3 tüplerde sıkıntı yok direk tüp dediler .bu doktorlar.neden böyle
Amh değerinin düşük olması hiçbir şey ifade etmiyor.Bi kere tüp bebek olayına ters çünkü tüp bebeğin basarili olabilmesi için çok yumurta toplanmalı.Bunlari da ben arastirmalarim sonucu ogrendim .O yüzden başka bir doktora gitmenizi tavisye ediyorum. Hamile kalabilmek icin bir yumurta ve bir sperm yeter.Amh değerinin düşük olması hamile kakalamaya engel değil .

Amh zaten 1.3 birde fsh degeri amhin düşük olduğunu gösteriyormus 10 un üstünde olursa benim fsh 5 aşılama ile falan vakit kaybetme direk tüp dedi . doktorlar hep can sıkıcı

Sizin sorununuz neydi .hamilemisiniz
Benim de amh değerim düşüktü. Bana da hemen tüp bebek dediler.Tup bebek ilaçlarını kullandım 4 yumurtam toplandı. Ama malesef döllenme olup bölünme olmadığı için transfer olamadim.Sonra başka bir doktor subklinik hipotiroidi teşhisi koydu bir ilaç kullandım evet şimdi hamileyim çok şükür.

Ne güzel Allah'ım sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .tiroid kaçtı
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sağlıcakla inşaallah. Serbest t3 ve serbest t4 normaldi. Tsh 3.5 tu .Hamile kalabilmek icin sanırım 2 nın altında olması gerekiyormus

Amh zaten 1.3 birde fsh degeri amhin düşük olduğunu gösteriyormus 10 un üstünde olursa benim fsh 5 aşılama ile falan vakit kaybetme direk tüp dedi . doktorlar hep can sıkıcı
Merhaba fsh 5 ise amhınız nasıl 1.3 oluyormuş benimde fsh 4 amh baktırmaya korkuyorum 23 yaşındayım 1 in altında olma ihtimali varmıdır

Baktırın ama bence .ama özel daha iyi galiba bu konuda . yumurtalariniz kaliteliyse yumurta rezerviniz pek anlamı olmadığını düşünüyorum artık

Cok gencsinz daha olur insallah
Ben o sürecte cok yazi okumustum cindeki bir arastrmaya göre amh hamile kalma oranini degistrmemis
Yani baska sıkıntı yoks ahic düsunmeyin olur insallah
Benim arkadasimda 33 yasinda 0.4le kaldi baska bir tanidik 0.2yle ikizlere kaldi ben amh degerine inanmiyrm artik böyle okadar cok örnek var ki,belki bizlerin rezervi az ama her ay daha az yumurtam öluyor benimde rezervi cok olanjn belki 300 yumurtasi öluyor benim belki 100 ta e öluyor
Cünku benim degerime göre menopoz yakin duruyor daha 35 yasindayim ,ailede hic erken menopoz yok annem 55 teyzem ananem hep öyle bababem 55de babami dogurmus yani genetik olarak imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…