• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERİM DÜŞÜK ÇIKTI

Fenolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
2
0
1
31
Herkese merhaba, 9 ay önce 27 haftalıkken erken doğum yaptım, ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Zor bir süreç geçirdim. Tekrar gebelik düşünmeye başladım 2 ay denedik olmayınca bugün hormon testi yaptırdım. Amh değeri 0.72 gelmiş. İlk defa bu hormona bakıldı. Fsh 5.43 estradiol 90 prolaktin 12 çıktı. Prolaktin yüksekliği vardı onun için dostinex kullanıyorum. Amh değeri kafamı karıştırdı. Çok mu düşük tekrar hamile kalamaz mıyım? Böyle bir durum yaşayan var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim. Henüz doktora gidemedim sonuçlar için.

Herkese merhaba, 9 ay önce 27 haftalıkken erken doğum yaptım, ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Zor bir süreç geçirdim. Tekrar gebelik düşünmeye başladım 2 ay denedik olmayınca bugün hormon testi yaptırdım. Amh değeri 0.72 gelmiş. İlk defa bu hormona bakıldı. Fsh 5.43 estradiol 90 prolaktin 12 çıktı. Prolaktin yüksekliği vardı onun için dostinex kullanıyorum. Amh değeri kafamı karıştırdı. Çok mu düşük tekrar hamile kalamaz mıyım? Böyle bir durum yaşayan var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim. Henüz doktora gidemedim sonuçlar için.
düşük ama bu tekrar hamile kalamayacağın
anlamına gelmez.daha düşük değerlerle hamile kalanlar var.ben 0.64 ile doğal gebelik oldu yani

Öncelikle kaybın için çok üzgünüm. Allah yardımcın olsun be tez zamanda sağlıkla evladına kavuşursun inşallah.
Amh son dönemde inanılmaz moda oldu ben artık doktorların tüp bebeğe yönlendirmek için yaptığını düşünür oldum gerçekten. 0.80 di benimde. Bir doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebeği değerlendirirz dedi. Başka birkaç doktor Asla yükselmez koş acil tüp bebek menapoza giriyorsun dediler. Hatta kıbrısa gitmeyi bile düşündüm oradaki tüp bebek başarı oranları daha yüksek diyenler oldu. Ama ilk gittiğim doktorum 6 ay dene bize sağlıklı bir yumurta lazım. Dedi. İnandım. Yumurta kalitesi için bazı vitaminler verdi. Birde bolca kuru incir tüket dedi.
Çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Stres yapma lütfen bak bir kez olmuş neden olmasın tekrar.

Çok teşekkür ederim 💗 inşallah bende sağlıklı bebek sahibi olabilirim. Haftaya doktora gideceğim umarım iyi şeyler söyler.

Merhaba seninle aynı şeyleri yaşadım 28 haftalıkken bebegimi kaybettim hemen arkasından4-5 ay sonunda ama bakıldı çok düşük çıktı. İkinci yılı doldurdum şu an hamileyim Amy’nin o bakılmasıla hiçbir alakası yok

Merhaba seninle aynı şeyleri yaşadım 28 haftalıkken bebegimi kaybettim hemen arkasından4-5 ay sonunda ama bakıldı çok düşük çıktı. İkinci yılı doldurdum şu an hamileyim Amy’nin o bakılmasıla hiçbir alakası yok
Doğumdan sonra amh 0,1 çıkmıştı. Şuan 1

Back