• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH Değerim 4,97 Çıktı

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

Arkadaşlar AMH Değerim 4,97 çıktı, doktorum iyi bir sonuç olduğunu söyledi,

Yaşım 28, çocuk yok, PKO var mı demek oluyor, sizce nasıl sonucum?

Merhaba;

Arkadaşlar AMH Değerim 4,97 çıktı, doktorum iyi bir sonuç olduğunu söyledi,

Yaşım 28, çocuk yok, PKO var mı demek oluyor, sizce nasıl sonucum?
Bende pko var değerim 13 çıkmıştı. Pko ultrasondada gözüken bişey. Yumurtanın etrafında minik minik kistler oluyo.

Yaşım 40, AMH değerim 3,9 çıktı, kötü mü, iyi mi bilemedim. Bu konuda iki görüş var, 2-3 aralığı normal diyenler, 2-4 aralığı iyi diyenler. Haftaya doktoruma gideceğim eşimin sperm testi sonrası.

Yaşım 40, AMH değerim 3,9 çıktı, kötü mü, iyi mi bilemedim. Bu konuda iki görüş var, 2-3 aralığı normal diyenler, 2-4 aralığı iyi diyenler. Haftaya doktoruma gideceğim eşimin sperm testi sonrası.

Mesajınız üzerinden zaman geçmiş benzer durumdayız bende 40 yaşındayım AMH 3,3 çıkmıştı geçen sene doktorum yumurta rezervi iyi demişti bu sene bilmiyorum doktorum 1 senede düşmez dedi bu yaşta bizde çocuk düşünüyoruz , merak ettim sende de polikistik over varmı acaba ondanmı yüksek ? Bizim yaşımız için yüksek değerler acaba ben uzaylımıyım derken sizin mesajı gördüm.

Mesajınız üzerinden zaman geçmiş benzer durumdayız bende 40 yaşındayım AMH 3,3 çıkmıştı geçen sene doktorum yumurta rezervi iyi demişti bu sene bilmiyorum doktorum 1 senede düşmez dedi bu yaşta bizde çocuk düşünüyoruz , merak ettim sende de polikistik over varmı acaba ondanmı yüksek ? Bizim yaşımız için yüksek değerler acaba ben uzaylımıyım derken sizin mesajı gördüm.
Günaydın, yok pko lu değilim, doğurganlık genetik sizde dedi doktor, uzaylı değiliz:)

benimde 3,45 çıkmıştı tüp bebek öncesi dr yaşına göre çok iyi demişti

Back