• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değerii yorumlar mısınız

merhaba yaşım 24 1,5 senelik evliyim. Amh 4,67 Fsh 5.04 Lh 5.73 çıktı yorumlar mısınız
değerleriniz normal yaşınızdan dolayı yumurta değerlerinde gebeliğe uygun ovülasyon testiyle yumurtlama günlerini görüp daha kolay gebelik elde edebilirsiniz

değerleriniz normal yaşınızdan dolayı yumurta değerlerinde gebeliğe uygun ovülasyon testiyle yumurtlama günlerini görüp daha kolay gebelik elde edebilirsiniz
Ovulasyon testleri yumurtama ve çatlatma tedavileri ne denediysem olmadı maalesef. Hsg sperm testi her şey yapıldı sanırım.

Polikistik over sendromu teşhisi almış mıydınız? Amh 4 ün üzerindeyse pco ya yoruluyor genelde
Bi kere var dediler sonrasında pcos görünümü var ama tam pcos diyemeyiz dediler. Her ay adet oluyorum pcos belirtileride yok vücudumda. Bundan sonraki aşama aşılama artık ama bir iki ay zihnimi rahat bırakmak istiyorum gitmeyeceğim çok yıprandım.

İlk zamanlar illaki stres yapıyordum ama son iki aydır rahattım aslında ama olmadı. Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka artık daha rahat zihnim

merhaba yaşım 24 1,5 senelik evliyim. Amh 4,67 Fsh 5.04 Lh 5.73 çıktı yorumlar mısınız
Amh biraz yüksek pcos olabilir bu da çok ve kalitesiz yumurtlama yapıyor maalesef
Ama tüp bebek de en kolay hasta grubudur sizin inşallah kısa zamanda kavuşursunuz

Back