• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri...

Mevsimsiz_kar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
12
-8
38
34
İstanbul
Merhabalar hanımlar bende çok uzun süredir pko var ve tedavi görüyorum. Allahın çok büyük bir lütfudurki bana bi kız cocuğu verdi. Doğum yaptıktan bir sene sonra tiroid ameliyatı oldum. Ameliyat olduktan sonra bir daha ilaçsız adet görememeye basladım. Geçen sene cerrahpasada tedavi görmeye basladım bütün tekiklerim yapıldı amh değeri 17.49 çıktı doğum kontrol hapı verip gönderdi. Bu sene tekrar gittim ve doktorun amh değerine tepkisi ''oha'' oldu ve tekrar istedi. Bende doktorun o tepkisinden sonra korkmaya basladım amh değerinin bu kadar yüksek olması neyi ifade ediyor bilen varmı. çok moralim bozulmaya basladı..

Son düzenleme:
canım merhaba benim de 12.41 çıkmış sanırım polikistik over olanda yüksek sen başka ne yaptın cnm ne durumdasın

Sanirim bu amh değerinde bir yanlislik var canim değer bu kadar yuksek olmaz diye biliyorum

merhaba ben tekrardan test yaptırdım ve 3 küsürlerde çıktı. doktora sordum neyi ifade ediyor diye oda çocuk sahibi olmak istediğinde yüksek olmasının iyi bişey oldugunu söyledi ama çok yüksek oluncada bu defa yumurtalar birbirine zarar veriyomus yani yüksek olması iyi ama çok yüksek olması pek iyi değil anladığım kadarıyla

merhaba.ağustos ayında amh değeri 1. 29 çıkmıştı.. ertesi ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra da hala ugraşıyoruz bebişimiz olmadı. dr. stres yapma. bebiş olunca gel dedi. şubat 2015e kadar süre. olmazsa tedavi vs düşünürüz dedi.ben de açıkcası akışına bırakmak istedim.kafam karmakarışık.siin değerleri okuyunca daha da karıştı :(

Benimde AMH değerim 1.2 ve 2 yıldır hamile kalamıyorum.
Sizde bir gelişme var mı? Bana doktorum direkt tüp bebek önerdi.

merhaba.ağustos ayında amh değeri 1. 29 çıkmıştı.. ertesi ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra da hala ugraşıyoruz bebişimiz olmadı. dr. stres yapma. bebiş olunca gel dedi. şubat 2015e kadar süre. olmazsa tedavi vs düşünürüz dedi.ben de açıkcası akışına bırakmak istedim.kafam karmakarışık.siin değerleri okuyunca daha da karıştı :KK43:

Back