Amh değeri

fatmanaz dizlek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
14
3
1
32
Geçen ay regl günü amh değerim 0,65 çıktı bugün 0,33 doktor zaten Amh düşük, diğer ay gel tüp bebek gereklı mı bakalım dedı, bır ayda bu değer bu kadar düşer mı, neden bu kadar düşer 7 aylık evlıyım yeni denıyırız normalde tüp bebek hemen olmaz dediler ama Amh degerımı deyınce ses etmiyor doktor yaşım 32 şehir hastanesı takmıyor mu ne yapmalıyım sizce moralim çok bozuk rahim filmi ıstedıler genetık kan aldılar eşime de bakılacak yumurtan var da dıyor rahim ultrasonunda,
ama rezervin düşük yanı adamakıllı tam açıklama yok aşırı üzülüyorum yardımcı olur musunuz deneyımlı bayanlar çok stres
ediyorum o mu etkılıyor

Ultrasonda kaç folikul var canım.bide aynı yerde mi verdin amh

Ayni durumdayim inan 5 yıl önce hemen hamile kaldım. İkinciyi istiyordum ama hep ertledim. Sonra korunmayı biraktim üç ay. Dördüncü ay regl gecikti kist var heralde diye gittim. Amh 0.04 çıktı. Şok oldum. 32 yaşındayım bende üç aydır bildiğin adetim kesildi. Şaka gibi resmen. İki ay söktürücüyle adet oldum.

Ultrasonda kaç folikul var canım.bide aynı yerde mi verdin amh
İnan soylemedı sadece yumurta rezervin az ama bu hiç yok degil anlamına gelmiyor dedi soylemedı ağzından zorla laf aldım evet kan testını aynı yer aldı sehır hastanesınde dahiliye almıştı geçen ay bugünde üremeye yardımcı bölüm bu testlerı tekrar aldı hepsı farklı çıktı sadece amh degıl lh fsh felanda

Sizin çocuğunuz varmış benim daha hiç yok inşallah olur benimde sizinde inşallah hamıleyım diye yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…