• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH Değeri

huzurarayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
195
-16
48
34
Merhabalar. Ben Pko hastasıyım. Geçenlerde yumurtalık rezervi için AMH testi yapıldı. Ama E-nabız üzerinden test sonuçlarıma baktığımda değer gözükmüyor sadece virgül var. Bu bir sorun mu bilen varsa yardımcı olabilir mi?

İşte bu şekilde herhangi bir değer yok

Eklentiler

• Screenshot_20200122_093503.jpg
    Screenshot_20200122_093503.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 1.035
Canım bende geçen yaptırdım. Hastanenin kendi sitesinden laboratuvar sonuçlarına tıkla ordan bak. Nabız da geç görünür. Y
Bu arada bende de pko var amh yüksek çıktı napicam bilmiyorum

Merhabalar. Ben Pko hastasıyım. Geçenlerde yumurtalık rezervi için AMH testi yapıldı. Ama E-nabız üzerinden test sonuçlarıma baktığımda değer gözükmüyor sadece virgül var. Bu bir sorun mu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
canım bende baktığımda aynısını gördüm , sonucunu doktorunun sekreterinden alıyorsun

AMH sonucu daha çıkmamış.
3 günde çıkıyor.
benim amh 5,26 çıktı. dr pkos dedi. :(

Amh hangi gün bakılıyor adetliyken mi acaba ? Benim hiç bakilmadi sadece FSH lh TSH prolaktin bakıldı

kaç yaşındasın , ne zamandır çocuk deniorsunuz ?
pazartesi ben doktora gidicem tecrubelerimi yazarım . bir de fsh kaç çıktı ?
FSH 6.92
27 yaş canım sen
Ben ikinci asilama için gidicem ins regl olduğumda bakalım 4 senedir flan çocuk düşünüyoruz. . Tabi evliligim dha uzun suredir

Benim yumurta rezervim 5-6 şeklinde çıktı. Daha doktora görünmedim ama internette normal gözüküyor 5-6

Canım bende geçen yaptırdım. Hastanenin kendi sitesinden laboratuvar sonuçlarına tıkla ordan bak. Nabız da geç görünür. Y
Bu arada bende de pko var amh yüksek çıktı napicam bilmiyorum
Hastanenin kendi sitesinden de baktım sadece yumurta rezervi gözüküyor. Amh değeri yok hiç birinde.Skreterden sonuçları alınca orda gözükür mü? Sizde kaç çıktı değer

Back