• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri

SABIRSIZ-93

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
113
38
18
32
Merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 15 aylık evliyim malesef bebeğim olmuyor amh değerim cok düşük sol yumurtalıkta da 3.5 çikolata kistim var şimdi tüp bebek için araştırma yapıyorum bu değerlerde olup bebek sahibi olan var mı

Merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 15 aylık evliyim malesef bebeğim olmuyor amh değerim cok düşük sol yumurtalıkta da 3.5 çikolata kistim var şimdi tüp bebek için araştırma yapıyorum bu değerlerde olup bebek sahibi olan var mı
Çok düşük dediğiniz kaç acaba amh ı 1.5 olan arkadaşım normal yolla gebe kaldı

nasıl anladı ultrasondan
bir cok doktora gittim amh değerin düşük erken menapoza gireceksin bebek işi zor dedi.. şahin bey ultrasonla muayne edince 4 tane kese gördü değerine göre yumurtaların durumu iyi dedi 3 gündür iğnelerimi vurunuyorum durumları nasıl bilemiyorum ama

bir cok doktora gittim amh değerin düşük erken menapoza gireceksin bebek işi zor dedi.. şahin bey ultrasonla muayne edince 4 tane kese gördü değerine göre yumurtaların durumu iyi dedi 3 gündür iğnelerimi vurunuyorum durumları nasıl bilemiyorum ama
inşallah bebekolur kisazamanda

Doktor ultrasonla bana sadece keselerin iyi durumda olduğunu söyledi toplama işlemi sırasında kaç adet olduğu belli olur dedi
Canım folikul cok olup amh düşük olması sacma geldı o yuzden sordum benımde folikul Bayaa ıyı 9 sag 8sol tarafta ama senın adetlerim nasıl oluyor

Canım folikul cok olup amh düşük olması sacma geldı o yuzden sordum benımde folikul Bayaa ıyı 9 sag 8sol tarafta ama senın adetlerim nasıl oluyor
Ben değerimi öğrenince çok araştırdım erken menapoz belirtisi yazıyordu heryerde çok umutsuz gittim doktor bana önce ultrasonla baksaydim amh testi istemezdim bile senden dedi. Adetlerim de çok duzenliydi son 3 4 aya kadar son zamanlar 5 6 gün erken oldum hep

Back