• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri düşüklüğü ve yapılan tedaviler gidilen doktorlar bilgilendirmeler

Gozzdgu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
73
43
3
34
Merhaba Arkadaşlar,
Amh değerim 1.08 28yaşındayım bir yıldır deniyoruz fakat hamilelik hala söz konusu değil.Hacettepe hastanesindeki muayane de doktor biraz bekle dedi etlik zübeyde hanım hemen başla tüp bebek acele et dedi. Hem kafam karışık hem endişeliyim biraz sizlerden konu ile ilgili yardım almak istedim. Bu durumları yaşayan varsa konuşalım istedim

Amh değeriniz gayet güzel hemen tüpe başla demeleri sizi tedirgin etmesin.

Eşiniz muayene oldu mu peki
Merhaba eşim muayane oldu sperm testi yaptı gayet normal sonuçları ama benin sıkıntı fsh değerimde 16.2 kafamız çok karışık açıkçası iyi bir doktorada denk gelmedik açık açık anlatıp değerlendirip yol gösterecek bu nedenle tedirgin ve endişeliyiz🤦

Merhaba Arkadaşlar,
Amh değerim 1.08 28yaşındayım bir yıldır deniyoruz fakat hamilelik hala söz konusu değil.Hacettepe hastanesindeki muayane de doktor biraz bekle dedi etlik zübeyde hanım hemen başla tüp bebek acele et dedi. Hem kafam karışık hem endişeliyim biraz sizlerden konu ile ilgili yardım almak istedim. Bu durumları yaşayan varsa konuşalım istedim
Canım amha çok takılma bence bende 24 yaşındayım 0.862 doktorların dediği ultrasonda kaç tane yumurta görüldüğü ve herşeyin Allahtan olması nasip değilse en güzel doktora git yine olmaz o yüzden moralini bozma ama tabiki yine de çareni arayacaksın bende ilk duyduğumda çok yıkıldım çok üzüldüm ama kendimizi yıpratınca işler daha kötü noktaya gidiyor o yüzden nolur sizlere tavsiyem çok rahat olmanız hiçbişey dünyanın sonu değil herşeyin bir vakti zamanı var 🤗

Merhaba Arkadaşlar,
Kaç aydır olmuyor. Benim amh 1.31 yaş 36
2 yıldır bekletiyorlar acelem yokmuş diye düşün😅 yeni baslayabildim tedaviye... Evet fsh yüksek ama rezervinizin korkulacak bi durumu yok. Ultrasonda kaç yumurtaniz görünüyor o önemli

Merhaba eşim muayane oldu sperm testi yaptı gayet normal sonuçları ama benin sıkıntı fsh değerimde 16.2 kafamız çok karışık açıkçası iyi bir doktorada denk gelmedik açık açık anlatıp değerlendirip yol gösterecek bu nedenle tedirgin ve endişeliyiz🤦
Canım fshi dusurebilirsin sakın sıkıntı etme kendine. Amh degerin de çok güzel eşinde de sorun yoksa senin önünde engel yok 😘

Kaç aydır olmuyor. Benim amh 1.31 yaş 36
2 yıldır bekletiyorlar acelem yokmuş diye düşün😅 yeni baslayabildim tedaviye... Evet fsh yüksek ama rezervinizin korkulacak bi durumu yok. Ultrasonda kaç yumurtaniz görünüyor o önemli
6 yumurta dedi doktor😫🤦

Eşine varıkosel testi yapıldı mu sperm hareketi kac

Back
X