- 19 Temmuz 2016
- 120
- 56
- 98
- 40
- Konu Sahibi mia wallace
-
Yumurtalık rezervim artar mı ilerde çocuğum olur mu çok kötüyüm bana bişiy söyleyin benim durumumda olan var mı başlık açtım erken menapoz diye lütfen ben napıcam dayanamıyorum çok büyük bir acı daha evlenemeden seks hayatım bitti mi çocuğum olmucak mı dayanamıyorum
Var fakat daha evlenmeye ikna edemedim yani ben normal yolla hamile kalamam mı bu durumda amh 0.33 çıktı ve sürekli zaman geçtikçe de düşüyor gidecek fsh da yükseliyor
doktor ultrasonla bakıyor ne gördün diyorum yumurta var mı diyorum bilmiyorum diyor göremem ben diyor neye bakıyor o zaman ultrasonla çok soru da soramıyorsun ki seni bir an önce muayene edip başından atmaya bakıyorlar birde özel hastaneye gidiyoruz en son yumurtalarını iki ay içinde toplat dedi bana sonra üzülürsün dedi .Ben toplatmaya da yanaşmıyorum hem maliyet açısından çok fazla ben başa çıkamam ki hem yaa ters bir durum olursa ben yapamam o işi de .
divina kullanıyorum 8. hapımı içtim yaaa bende kaşıntı yapıyor ve bacaklarım çok ağrıyor gece kollarım uyuşuyor sol kolumu zor açtım gece uykumdan uyandırdı sonra sağ bacağıma ağrı girdi basamadım bir süre arkadaşlar divina kullanan var mıdır bişiy mişiy olmasın birde korkuyorum
merhaba bende olcturdum 0.4 cıktı bende 34 yasındayım. ama baska doktora daha gorunucem.bana yumurtalıklarını dondur dedı.Yumurtalık rezervim artar mı ilerde çocuğum olur mu çok kötüyüm bana bişiy söyleyin benim durumumda olan var mı başlık açtım erken menapoz diye lütfen ben napıcam dayanamıyorum çok büyük bir acı daha evlenemeden seks hayatım bitti mi çocuğum olmucak mı dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?