AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Masal canim buraya yazdim masal3487 rabbim ins hayirlisindan bizede verir hayirli evlatlar ,ben isterim 3 cocuk :) 4 te olsa olur bu kadar yilin hasreti olsa gerek :))
Hep hayalimdi iki erkek iki kiz,ben tek kizim,iki de erkek kardesim vardi ah rabbim versinde cifter cifter bol isteyelim hedefi buyuk tutalimda.olurda rabbimin dualarimizi kabuk ederse hazinesinde cok :)) iste bir umid bir tanesine bile umudla bekliyoruz..

Tamam canım güzel bilgilendirme olmuş çok teşekkür ederim

Ben biesteron kullanmıştım 3 ay ve sanırım bende işe yaramadı hatta regl gecikmem olmuştu ama kistim oluşmadı

Adet ağrılarında ilk önce hormon testleri yapılıyor bildiğim kadarıyla 4. Günü de bakılıyor hormonlara

bugun gittim doktora kizlara FSH 9 estadriol 27 lh 2.17 cikti. Femara ve promotil verdi 10 aralikta tekrar gidicem insallah sonuclar nasil sizce ?

Fsh sınırda ama iyi e2 aydan aya değişiyor baya normal sanırsam
Daha once bir tup bebek merkezinde yapmistim tahlili ve 15 cikti sadece tup bebekle olur dediler bugun yeniden doktora gittim cok sukur sorun yokmus doktor da sınırda ama kotu bi deger degil dedi nasil rahatladim bilsenn

Senin amh kac canim rabbim ins verir bizlerede,ne ilaclari kullanıyorsun neler denedin anlatirmisin.. kac tup bebek yaptirdin..
Amh gecen sene 1.17 cikmisti ama dr ultraonda daha az gozukuyor dedi.ben tup bebek yaptirmadim hic.Elimiz kolumuz bagli bekliyiriz.ben 1.5 sene öncesine kadar ben boyle rahatim diyip hic bisey yapmadm ve su an cok pismanim.8 yıldır korunmuyorum.bir tupumdede sivi suphesi var ama bazi drlar laporoskipi oneriyo bazisi da iyi degil laporoskopi rezerv azaltiyo diyip iyice kafami karistiyorlar.senin tuplerin acik sivi yok diyende oldu.direk tup bebege geçersem sivi düşuruyirmus tutsa bile.laporoskopi yaptirsam rezervlerim iyice azalir korkusu var.bimiyorim cok daraliyorum.

Yasin kac bilmiyirum ama amh cok iyi,labaroskobide yumurtaligami dokunacaklarda rezerv dussun canim hani kist alıyorlar ya yumurtalikta o rezervi dusuruyo eger tupte sivi varsa muhakkak ol iyi bir dr git isin en iyi uzmanina git o dr un fikrini al,ben de laboroskobi oldum öyle korkulacak birseyde yok, canim brokoli kurunu arastirdinmi bi oku ama sen labariskobiyi ihmal etme,bak ben sivinin rahime akmasi iyi degil die okudum ilhmal etme hemen arastir 8 yil iyi bir zaman cok gecmeden,rezervin dusmeden.birde polen ne kullaniyormusun kullanmıyorsan onlarida kullan kaliteli yumurta olsun,ama brokliyi kullan laboroskobi olana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…