• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh değeri 1 ve üzeri olup tüp bebek yaptıranlar

umut28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
29
6
1
arkadaşlar öncelikle merhaba. AMH değerim 1.18 cıktı fakat doktorum yumurta sayımın az ve düzensiz oldugunu söyleyerek hemen tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söylüyor. gecen ay yumurtalarım bu aya oranla biraz daha iyi oldugunu söyledi. kafam çok karısık hemen tedaviye başlamalımıyım yoksa beklemelimiyim??? bu durumda olanlar yorum yazarsa gerçekten çok sevinirim.

Benimde 0.4 senin sonucun güzel iki tüp bebek denedim ben bu değerle olmadı malesef

Değerin hayat iyi doktor saçmalamış benim 0. 35 Ama senin değerin ile doğal yoldan olabilir.

Amh biraz iyi gibi gorunuyo ama yumurta sayim sagda 2 solda yok gorunuyor. Baska bir doktorda bu testi istemisti 0.28 cikmisti baska bir hastanede testi yeniledik ve sonuc 1.18 cikti.

Amh biraz iyi gibi gorunuyo ama yumurta sayim sagda 2 solda yok gorunuyor. Baska bir doktorda bu testi istemisti 0.28 cikmisti baska bir hastanede testi yeniledik ve sonuc 1.18 cikti.
MERHABA ARKADAŞIM DEĞERİN ÇOK KÖTÜ DEĞİL BENCE VİTAMİN TAKVİYELERİ VE KÜRLERLE DOĞAL YOLDAN ÇOK RAHAT HAMİLE KALABİLİRSİN TEDAVİ SÜREÇLERİ PSİKOLOJİK AÇIDAN CİDDEN ZOR:( BENİMDE 1,5 İDİ 2 SENE ÖNCEKİ DEĞERİM.

Back