arkadaşlar öncelikle merhaba. AMH değerim 1.18 cıktı fakat doktorum yumurta sayımın az ve düzensiz oldugunu söyleyerek hemen tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini söylüyor. gecen ay yumurtalarım bu aya oranla biraz daha iyi oldugunu söyledi. kafam çok karısık hemen tedaviye başlamalımıyım yoksa beklemelimiyim??? bu durumda olanlar yorum yazarsa gerçekten çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim yasla alakali bu degerler. Yani 20 li yaslarda az 30 lu yaslarda ideal bir sonuc. Benim yasim 35 amh 1.58. Ve bissuru sorun.kist polip vb bana asilama dedi drum. Rezervim icinde normal dedi amh yani
Yasim 28. Hemen tup bebege baslayip baslamamakta cok kararsizim. Yumurtalarimin az olmasi cok korkutuyo beni. Zaman kaybedersem daha kotuye gitmesinden korkuyorum. 1.5 yillik evliyim aralik ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin. Dogal yoldan hamile kalmistim ve suan bi anda bu durumda olduguma inanmak cok zor geliyo.
- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
Hastalıklarımiz doktordan doktora tedavi sekli degistiriyor canim.kimisi direkt tup kimisi alternatif tedavileri oneriyor. Icine yatmadiysa baska bir hekimdende teyit alabilirsin bu konuyla ilgili. Esinde bir problem yok.tuplerin acik rahim temiz ve yumurtlaman varsa direkt tup bebek fikrine sasiririm. Amh degeri 1 in altindakilerde gebelik oluşurken 1 in cok ustundekilerde olusamayadabiliyor.biz derdimize sebep ariyoruz hep. Nasibimizi yasayacagiz oysa. Baska bir dr dan fikir alman seni netlestiecektir canim
Hastalıklarımiz doktordan doktora tedavi sekli degistiriyor canim.kimisi direkt tup kimisi alternatif tedavileri oneriyor. Icine yatmadiysa baska bir hekimdende teyit alabilirsin bu konuyla ilgili. Esinde bir problem yok.tuplerin acik rahim temiz ve yumurtlaman varsa direkt tup bebek fikrine sasiririm. Amh degeri 1 in altindakilerde gebelik oluşurken 1 in cok ustundekilerde olusamayadabiliyor.biz derdimize sebep ariyoruz hep. Nasibimizi yasayacagiz oysa. Baska bir dr dan fikir alman seni netlestiecektir canim
Cok haklisin nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. Tek sorun yumurta rezervimin az olmasi. Gecen ay solda hic yumurta yoktu sagda 4 tane vardi bu ay ise sagda 2 yumurta gozlendi. Vakit kaybedersem onlarida kaybetmekten korkuyorum. Doktorumu cok arastirdim ama haklisin galiba baska doktordanda teyit almakta fayda var. Bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun insallah allahim isteyen herkese yasatsin annelik duygusunu.
- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
Amin canim Benim.insallah allah hayırlısı ile nasip etsin isteyen herkese. Sanada banada :)Cok haklisin nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. Tek sorun yumurta rezervimin az olmasi. Gecen ay solda hic yumurta yoktu sagda 4 tane vardi bu ay ise sagda 2 yumurta gozlendi. Vakit kaybedersem onlarida kaybetmekten korkuyorum. Doktorumu cok arastirdim ama haklisin galiba baska doktordanda teyit almakta fayda var. Bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun insallah allahim isteyen herkese yasatsin annelik duygusunu.
yaşım 31 amh 1,30 kızlar
tüp bebek yaptırmak istemiyorum ama geç mi kalıyorum bilmiyorum
Canim doktorun yumurta sayimi yapti mi ? Benimle degerlerin cok yakin . daha once bi gebeligin oldu mu
yok yaptırmadım folikül takibi
ben testi düzen lab da yaptırdım siz nerde yaptırdınız labaratuvara göre de farklılık gösterebiliyor ölçümler
Ben en son konya medicana da yaptirdim ama onlarda ankaraya gonderdiler hangi labda yapildi bilmiyorum.siz hangi ildesiniz