Çok teşekkür ediyorum bakarım ben umarım cevap yazarInstagram da Doç. Dr. Mehmet Fatih Karslı var. Onun yöntemi ile hamile kalmadım ama sizinle aynı durumda olup hamile kalan birçok kadın var. İsterseniz bir bakın derim.
Çok teşekkür ediyorum canm dünde doktora gittim her seferinde klomen veriyor 3 tane yumurtam varmış bunların çatlaması önemli imiş bende çatladığını hissedebiliyorum aslında ama bilmiyorum işte hayırlısı olsun peki sen hiç rahim filmi çektirmeyi düşündün mü
Yok cnm hiç çekilmedim ama bu aralar aklımdan da geçmiyor değil inan. Sadece ben bi jere doğum yaptığım için mi ya da neyden bilmiyorum gerekli görmediler bana. Inşallah o 3 yumurtadan biri sana bebeğini getirir cnm
Bu arada yaşınız kaçYok cnm hiç çekilmedim ama bu aralar aklımdan da geçmiyor değil inan. Sadece ben bi jere doğum yaptığım için mi ya da neyden bilmiyorum gerekli görmediler bana. Inşallah o 3 yumurtadan biri sana bebeğini getirir cnm
Sigara kullanıyordum bıraktım her sabah 1 yumurta tüketmeye özen gösteriyorum her sabah aç karna ve öğlen aç karna soğan kürü yapıyorum bakalım umarım olurBen 0.44 ile doğal yoldan gebe kaldım. Yaşım 28 idi ve çok sağlıklı beslendim hamile kaldığım ay hergun avakado yedim yumurtaları çok iyi gelişmişti. Size tavsiyem avakado bol tüketin sağlıklı beslenin. Tek bir yumurta bile hamileliğe yeterli
Bende düşünüyorum cnm nerde cektiririm bilmiyorum benim 1 doğumum var ama yıllar oldu 9 sene oldu ondan mı gerekli görmüyorlar bana bilmiyorum ama aklımdan geçiyor çektirmekÇok teşekkür ediyorum canm ben çektireceğim ama bir türlü denk gelmedi
Siz amh değerlerine felan baktırdınız mı hiç bide araştırma hastahanesin de çekiliyor Pms döneminin 1. Günü gidip gün almanız gerekiyorBende düşünüyorum cnm nerde cektiririm bilmiyorum benim 1 doğumum var ama yıllar oldu 9 sene oldu ondan mı gerekli görmüyorlar bana bilmiyorum ama aklımdan geçiyor çektirmek
Devlette çekilmek istemiyorumSiz amh değerlerine felan baktırdınız mı hiç bide araştırma hastahanesin de çekiliyor Pms döneminin 1. Günü gidip gün almanız gerekiyor
Yaş kaç ki genetiklikte var mı öyle bir durumDevlette çekilmek istemiyorum
Evet benim erken menapoz durumum var zaten amh ciddi düşük bende yine de çabalıyorum
Yaş kaç ki genetiklikte var mı öyle bir durum
Özele gitmek zorundasınız o zaman o da 7 bin civarıDevlette çekilmek istemiyorum
Evet benim erken menapoz durumum var zaten amh ciddi düşük bende yine de çabalıyorum
Evet özelde düşünüyorum zaten benÖzele gitmek zorundasınız o zaman o da 7 bin civarı
Avakado tuketmenizi öneririm yumurtalıklar için birebir rahim için çok sağlıklı şehir efsanesi değil gerçek avakado müthiş biseySigara kullanıyordum bıraktım her sabah 1 yumurta tüketmeye özen gösteriyorum her sabah aç karna ve öğlen aç karna soğan kürü yapıyorum bakalım umarım olur
Çok fazla sevmem ama arada tüketiyorum bir parçaAvakado tuketmenizi öneririm yumurtalıklar için birebir rahim için çok sağlıklı şehir efsanesi değil gerçek avakado müthiş bisey
Benimde amh 1.51 ne acabaBendede aynı sorun var ve gittiğim bazı doktorlar çok negatif dönüş yaptı bu konuda ancak bu durumu yaşayanlar yumurtalarına prp yaptırıyormuş. Şuan görüştüğüm doktor ile bunu denicez yakında. Birde amh degeri reglinin ilk 3 günü ölçülmeliymis sizde o şekilde mi ölçtürdünüz?
Benimde 1.51 nasıl acabaBenimde sonucum dün çıktı amh 0.52 ilk defa ölçüldü süreç nasıl ilerler acaba çok üzgünüm açıkçası düşük diyorlar