Bana da düşük dediler değer için 0.201 olmasına rağmen tekrar ölçüm yaptılar ama Pms dönemimde de değilim hani bakalım sonuca göre cevap verirler ama tüp bebek dedi oradaki kadınBenimde sonucum dün çıktı amh 0.52 ilk defa ölçüldü süreç nasıl ilerler acaba çok üzgünüm açıkçası düşük diyorlar
Reglinin 3. Günü baktılar banada doktor sorunun yok dedi fsh da 7,54 geldi hcg istedi pazartesi regliyken işte oda 2,30 geldi şimdi ne olcak bilmiyorum regli zamanı gel dedi doktorumBana da düşük dediler değer için 0.201 olmasına rağmen tekrar ölçüm yaptılar ama Pms dönemimde de değilim hani bakalım sonuca göre cevap verirler ama tüp bebek dedi oradaki kadın
Hcg hamilelik testi değil mi ben öyle biliyorum hayırlısı olsun hakkımızdaReglinin 3. Günü baktılar banada doktor sorunun yok dedi fsh da 7,54 geldi hcg istedi pazartesi regliyken işte oda 2,30 geldi şimdi ne olcak bilmiyorum regli zamanı gel dedi doktorum
Evet gebelik testi ama adet zamanı yükseliyormuş normaldir herhalde hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHcg hamilelik testi değil mi ben öyle biliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Yaş32 bir ara vardı ama tedavi oldum ve geçmiştiyaşınız kaç? Çikolata kistiniz var mı?
Hamilelik için neler yaptınız pekiMerhaba 0,55 amh değeri ile hamile kaldım ben. Doktor vakit kaybetme tüp bebek yap demişti korunmayı bıraktım 3. Ayda hamile kaldım
Ben korunmayallı 2 yıl oldu ama birşey yok hala neler yaptınız acabaMerhaba 0,55 amh değeri ile hamile kaldım ben. Doktor vakit kaybetme tüp bebek yap demişti korunmayı bıraktım 3. Ayda hamile kaldım
Kuru yemiş tükettim , yürüyüş yaptım,avokado yedim ovülasyon testi kullandım eşimde kontrole gitti onda her şey yolundaydıHamilelik için neler yaptınız peki
0.44 amh ile 4 aşılama başarısız oldu. İkinci tüp bebek denememde hamile kalabildim.Arkadaşlar merhaba 17 Nisan da bütün hormon testlerimi verdim amh 0.411 çıktı denedik tedavi gördük klomen kullandım ama bir türlü işe yaramadı 5 ağustosta tekrar gidip hormon testleri verdim ve amh yine 0.201 e düşmüştü ve infertiliteye yönlendirildim oradaki kadın değerin çok düşük bir daha isteyelim sonra olmadı tüp bebek dedi ne olur durumu benimle aynı olan yazabilir mi acaba cevap verebilir misiniz acil
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin0.44 amh ile 4 aşılama başarısız oldu. İkinci tüp bebek denememde hamile kalabildim.❤
Sizde de amh değeri sürekli değişkenlik gösterdi mi acaba0.44 amh ile 4 aşılama başarısız oldu. İkinci tüp bebek denememde hamile kalabildim.❤
Sizde de amh değeri sürekli değişkenlik gösterdi mi acaba
Benim değerimde 0.42 ydi direk tüp Bebek yaptık . Bir çocuğum var şükür . Şimdi ikincisini düşünüyorum yaşım 40 a yakın ümitsiz olma tek embriyo transferi yle hamile kaldımArkadaşlar merhaba 17 Nisan da bütün hormon testlerimi verdim amh 0.411 çıktı denedik tedavi gördük klomen kullandım ama bir türlü işe yaramadı 5 ağustosta tekrar gidip hormon testleri verdim ve amh yine 0.201 e düşmüştü ve infertiliteye yönlendirildim oradaki kadın değerin çok düşük bir daha isteyelim sonra olmadı tüp bebek dedi ne olur durumu benimle aynı olan yazabilir mi acaba cevap verebilir misiniz acil