Amh acil

Yumurta rezervin oldukca yüksek demek.
Pco varmi?

Tsh çok yüksek adet düzensizliğim var
Pco olabilir. Pcodan dolayi yumurtaniz cok coklugundan dolayi da kalitesi düşmüs olup yumurtlamayi engelliyordur ama hormon testlerinide yapmaniz lazm net bisey demek icin.
Tsh icin ise hap kullanip normal seviyeye gelmesi beklenir.

Pco olabilir. Pcodan dolayi yumurtaniz cok coklugundan dolayi da kalitesi düşmüs olup yumurtlamayi engelliyordur ama hormon testlerinide yapmaniz lazm net bisey demek icin.
Tsh icin ise hap kullanip normal seviyeye gelmesi beklenir.
Tsh için ilaç kullanıyorum şuan peki arkadaşımın da 0.5 cıkmış amh bu nedir

Tsh için ilaç kullanıyorum şuan peki arkadaşımın da 0.5 cıkmış amh bu nedir
Onun azalmis biraz ama kalabilir hamilelik vs istiyorsa kismetse olur. Cokta düsuk degil

Tsh çok yüksek adet düzensizliğim var
Tsh amhı etkilemez benim de tshm yüksek ilacla kolay düzelen bişi. Ama sizde polikistik over var. Yani her ay 1 yumurta büyütmek gerekirken sizdeki tüm yumurtalar büyümek istiyor. Cogunlukla bu büyüme isteği hicbir yumurtanın yeterimce büyüyememesi ve haliyle catlayıp döllenmeye hazırlanamaması ile sonuclanıyor. Bana doktorum tüp bebekte en başarılı grup oldugunu söylemişti. Hatta aşılamada ikiz ücüz oluyormus. He neden byle rahat tüp aşılama diyosun diyebilirsin ama ben hem aşılama hem tüp bebek denemiş biriyim.

Ya şuan çok mutlu oldum çünkü bende tüp bebek tedavisine başlayacağım yakında raporum çıktı şuan çok çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…