Onlara yarın baktiracagim. Baktirmistim ama 3 ay geçti üstünden.Diğer değerler nasıl çıktı lh fsh e2 falan onlar da önemli
tek basına pcos var denilemez. lh ve fsh da önemli
Merhaba sizdede pcos var sanırım nasıl gebe kaldınız ne kullandınız kilo probleminiz varmıydıtek basına pcos var denilemez. lh ve fsh da önemli
kilom yoktu. 60 kilo ile gebe kaldım. ideal kilom 55-65 arası zaten. doğal yoldan hamile kaldım valla. pikassos kullandım 8 ay onun dısında bir takviye kullanmadım. bende seker veya tiroid sorunu da yoktu sükür. son ay sekeri, ekmeği komple kestim. tavuk ve süt ürünlerini kestim. protein, sebze ağırlıklı beslendim. ve her gün yürüyüş yaptım, pilatese gittim. bence bunların çok etkisi oldu. benim pcos ileri seviyeydi. amh 9.91di ve yumurtalıklarım salkım salkımdı. ona rağmen sükür gebelik olduMerhaba sizdede pcos var sanırım nasıl gebe kaldınız ne kullandınız kilo probleminiz varmıydı
Bana da pcos tanısı kondu. Bugün hormon verdim hepsi normal dedi. Amh 7.93 çıkmıştı işte. Takviye olarak Info şase ilacı veya combinol soft jel önerdi. Kendim testere dişli aslan pençesi içiyorum 4-5 gündür ama bırakıp hocanın dediği takviyeyi almayı düşünüyorum. Zor işler stresli işler yakilom yoktu. 60 kilo ile gebe kaldım. ideal kilom 55-65 arası zaten. doğal yoldan hamile kaldım valla. pikassos kullandım 8 ay onun dısında bir takviye kullanmadım. bende seker veya tiroid sorunu da yoktu sükür. son ay sekeri, ekmeği komple kestim. tavuk ve süt ürünlerini kestim. protein, sebze ağırlıklı beslendim. ve her gün yürüyüş yaptım, pilatese gittim. bence bunların çok etkisi oldu. benim pcos ileri seviyeydi. amh 9.91di ve yumurtalıklarım salkım salkımdı. ona rağmen sükür gebelik oldu
Bende de şeker vs yok ve 51 kiloyum zayıfımkilom yoktu. 60 kilo ile gebe kaldım. ideal kilom 55-65 arası zaten. doğal yoldan hamile kaldım valla. pikassos kullandım 8 ay onun dısında bir takviye kullanmadım. bende seker veya tiroid sorunu da yoktu sükür. son ay sekeri, ekmeği komple kestim. tavuk ve süt ürünlerini kestim. protein, sebze ağırlıklı beslendim. ve her gün yürüyüş yaptım, pilatese gittim. bence bunların çok etkisi oldu. benim pcos ileri seviyeydi. amh 9.91di ve yumurtalıklarım salkım salkımdı. ona rağmen sükür gebelik oldu
hiç canınızı sıkmayın. inşallha güzel onuc alırsınızBana da pcos tanısı kondu. Bugün hormon verdim hepsi normal dedi. Amh 7.93 çıkmıştı işte. Takviye olarak Info şase ilacı veya combinol soft jel önerdi. Kendim testere dişli aslan pençesi içiyorum 4-5 gündür ama bırakıp hocanın dediği takviyeyi almayı düşünüyorum. Zor işler stresli işler ya
Ovulasyon testinde çift çizgiyi görebildiğin oluuor mu yani yumurtaların çatlıyor muAmh testi yaptırmıştım 7.93 çıktı pcos belirtisi mi böyle yüksek olmasi. Yoksa normal mi? Bir süredir çocuk deniyorum olmuyor
Evet çatlıyor. Silikleşiyor o da çatladigi anlamına geliyorOvulasyon testinde çift çizgiyi görebildiğin oluuor mu yani yumurtaların çatlıyor mu
Anladım benm de amh m cok yüksek ovulasyon testinde de cift çizgiyi hiç göremedimEvet çatlıyor. Silikleşiyor o da çatladigi anlamına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?