Amh 7.93

cicek456

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
129
27
13
Amh testi yaptırmıştım 7.93 çıktı pcos belirtisi mi böyle yüksek olmasi. Yoksa normal mi? Bir süredir çocuk deniyorum olmuyor

Merhaba sizdede pcos var sanırım nasıl gebe kaldınız ne kullandınız kilo probleminiz varmıydı
kilom yoktu. 60 kilo ile gebe kaldım. ideal kilom 55-65 arası zaten. doğal yoldan hamile kaldım valla. pikassos kullandım 8 ay onun dısında bir takviye kullanmadım. bende seker veya tiroid sorunu da yoktu sükür. son ay sekeri, ekmeği komple kestim. tavuk ve süt ürünlerini kestim. protein, sebze ağırlıklı beslendim. ve her gün yürüyüş yaptım, pilatese gittim. bence bunların çok etkisi oldu. benim pcos ileri seviyeydi. amh 9.91di ve yumurtalıklarım salkım salkımdı. ona rağmen sükür gebelik oldu

Bana da pcos tanısı kondu. Bugün hormon verdim hepsi normal dedi. Amh 7.93 çıkmıştı işte. Takviye olarak Info şase ilacı veya combinol soft jel önerdi. Kendim testere dişli aslan pençesi içiyorum 4-5 gündür ama bırakıp hocanın dediği takviyeyi almayı düşünüyorum. Zor işler stresli işler ya

Bende de şeker vs yok ve 51 kiloyum zayıfım

hiç canınızı sıkmayın. inşallha güzel onuc alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…