- 29 Aralık 2024
- 4
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi elifnisa253538
-
İmkansız diye bir şey yoktur.bende özele gittim 0.65 ile tüp bebek dediler ben doğal yollardan gebe kaldım şimdi kızım 1 aylıkİlk çocuğum evlendiğimiz ilk ay olmuştu. 2. Çocuğum 1.5 yıldır olmuyor. Devlet hastahanesi ultrasyondan muayene ediyor normal diyordu geçen ay özele gittik amh değerim 0.72 çıktı direk tüp bebek önerdi ne yapmam gerekli şimdi hormon testi yaptırıp tekrar kadın doğuma randevu aldım rahim filmi isteyecem bakalım ilçe deyiz çekiliyor mu bilmiyorum ama tavsiyeleriniz benim gibi olanlar var mı adetim de çok düzenli ilk başlarda kafaya takmıyordum ama şimdi ister istemez olmayacakmış gibi geliyor
rahim filmini çektir ama mutlakaİmkansız diye bir şey yoktur.bende özele gittim 0.65 ile tüp bebek dediler ben doğal yollardan gebe kaldım şimdi kızım 1 aylık
Siz ne kadar denemeden sonra hamile kaldınız yada şunu denedim oldu faydası oldu dediğiniz birşey var mı acabaİmkansız diye bir şey yoktur.bende özele gittim 0.65 ile tüp bebek dediler ben doğal yollardan gebe kaldım şimdi kızım 1 aylık
Randevu aldım bu sefer doktordan isteyeceğim inşallah yönlendirirrahim filmini çektir ama mutlaka
bende çektirdim sonra gebe kaldım.rahim filmimden sonra hamile kalma şansı daha yüksek
aynen canım iste burda 0.05 ile doğal yolla hamile kalanları okudum sitres yapma sadeceRandevu aldım bu sefer doktordan isteyeceğim inşallah yönlendirir
Teşekkür ederim hayırlısı tabi kafaya takmamak gerekiyor amh yı öğrendikten sonra daha çok takmaya başladım boşuna uğraşıyoruz zaten olmazmış diye düşünüp Rabbım ol derse olur vardır bir bildiği diyelimBence amh ınız yaşınıza göre gayet iyi. Yine de tetkiklerinizi yaptırın tabi 1,5 yıl uğraşmışsınız. Hayırlısı olsun
Siz kaç yaşındasınız.yaş sanırım bu işte önemli bende 36 yalındayım bu ay hsg çektirdim.dilerim olurrahim filmini çektir ama mutlaka
bende çektirdim sonra gebe kaldım.rahim filmimden sonra hamile kalma şansı daha yüksek
Bende 36 yaşındyım amh 5.02Bence amh ınız yaşınıza göre gayet iyi. Yine de tetkiklerinizi yaptırın tabi 1,5 yıl uğraşmışsınız. Hayırlısı olsun
Sizinki yüksek, belki polikistik overle ilgilidir.Bende 36 yaşındyım amh 5.02
Aslında lh 5.6 fsh 7.8 E249 ayın 6 sında doktor rndevum var bkalım p.cos muyum bilmiyorum adetim düzenli.8 aylık evliyim henüz hamile kalmadımSizinki yüksek, belki polikistik overle ilgilidir.
Aktan değilde üsttten sınır gibi bakalım canım.ref değeri üstü değil gibiSizinki yüksek, belki polikistik overle ilgilidir.
Tabi ki kan sonucu tek başına bi şey göstermez. 8 ay çok da uzun bir süre değil. Yine de randevu almanız iyi olmuş.Aslında lh 5.6 fsh 7.8 E249 ayın 6 sında doktor rndevum var bkalım p.cos muyum bilmiyorum adetim düzenli.8 aylık evliyim henüz hamile kalmadım
Merhaba konu biraz eski ama bsy sorabilirmiyim benim amh 1.41 yasim 35 ve 1bucuk yasinda kizim var emziriyorum hala doktor amh düsuk dedi sizce düsükmüBence amh ınız yaşınıza göre gayet iyi. Yine de tetkiklerinizi yaptırın tabi 1,5 yıl uğraşmışsınız. Hayırlısı olsun
35 yaşa göre gayet iyi. Amh tek başına bir şey göstermez zaten. Diğer bulgularınız iyiyse emzirmeyi kestikten sonra denersiniz bir kaç ay.Merhaba konu biraz eski ama bsy sorabilirmiyim benim amh 1.41 yasim 35 ve 1bucuk yasinda kizim var emziriyorum hala doktor amh düsuk dedi sizce düsükmü
Öylemi dr beni cok korkuttu degerin cok az falan dedi35 yaşa göre gayet iyi. Amh tek başına bir şey göstermez zaten. Diğer bulgularınız iyiyse emzirmeyi kestikten sonra denersiniz bir kaç ay.
1 in üzerinde olması güzel. İsterseniz başja bir doktordan daha görüş alın.Öylemi dr beni cok korkuttu degerin cok az falan dedi
Emzirmeyi kesince baska bir doktora gidecegim evet bu doktor benim kafami.cok karistirdi1 in üzerinde olması güzel. İsterseniz başja bir doktordan daha görüş alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?