• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0.72 yaş 35 ikinci çocuk istiyorum

elifnisa253538

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
İlk çocuğum evlendiğimiz ilk ay olmuştu. 2. Çocuğum 1.5 yıldır olmuyor. Devlet hastahanesi ultrasyondan muayene ediyor normal diyordu geçen ay özele gittik amh değerim 0.72 çıktı direk tüp bebek önerdi ne yapmam gerekli şimdi hormon testi yaptırıp tekrar kadın doğuma randevu aldım rahim filmi isteyecem bakalım ilçe deyiz çekiliyor mu bilmiyorum ama tavsiyeleriniz benim gibi olanlar var mı adetim de çok düzenli ilk başlarda kafaya takmıyordum ama şimdi ister istemez olmayacakmış gibi geliyor

İlk çocuğum evlendiğimiz ilk ay olmuştu. 2. Çocuğum 1.5 yıldır olmuyor. Devlet hastahanesi ultrasyondan muayene ediyor normal diyordu geçen ay özele gittik amh değerim 0.72 çıktı direk tüp bebek önerdi ne yapmam gerekli şimdi hormon testi yaptırıp tekrar kadın doğuma randevu aldım rahim filmi isteyecem bakalım ilçe deyiz çekiliyor mu bilmiyorum ama tavsiyeleriniz benim gibi olanlar var mı adetim de çok düzenli ilk başlarda kafaya takmıyordum ama şimdi ister istemez olmayacakmış gibi geliyor
İmkansız diye bir şey yoktur.bende özele gittim 0.65 ile tüp bebek dediler ben doğal yollardan gebe kaldım şimdi kızım 1 aylık

Bence amh ınız yaşınıza göre gayet iyi. Yine de tetkiklerinizi yaptırın tabi 1,5 yıl uğraşmışsınız. Hayırlısı olsun 🥰

Bence amh ınız yaşınıza göre gayet iyi. Yine de tetkiklerinizi yaptırın tabi 1,5 yıl uğraşmışsınız. Hayırlısı olsun 🥰
Teşekkür ederim hayırlısı tabi kafaya takmamak gerekiyor amh yı öğrendikten sonra daha çok takmaya başladım boşuna uğraşıyoruz zaten olmazmış diye düşünüp Rabbım ol derse olur vardır bir bildiği diyelim

Aslında lh 5.6 fsh 7.8 E249 ayın 6 sında doktor rndevum var bkalım p.cos muyum bilmiyorum adetim düzenli.8 aylık evliyim henüz hamile kalmadım
Tabi ki kan sonucu tek başına bi şey göstermez. 8 ay çok da uzun bir süre değil. Yine de randevu almanız iyi olmuş. 🙂

Back
X