Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalıktan sonra neden olmasın. Onemli olan yumurta kalitesi. Tabi çok beklemeyin. Sanırım bı 3-6 ay beklemek yeterli olur. Birde Dahiliyeye gitseniz iyi olur vitamin eksikliği var mı baksınlar.D vitamini düşükse amh daha düşük cikiyorslm Amh değerim 0,71 fsh 9 benim gibi olan tüp bebeğe başlamadan hamile kalan var mı acaba lütfen yardımcı olun ?
Yaşınız genc sanırım. Fsh de çok yuksek değil. Kalitelidir zaten. Benim doktorum ultrasonda bakıp kalitesi güzel demişti.Joanne11 yumurta kalitesine doktorum bisey demedi iyi mi demek acaba ozaman?
d vitaminim düsüktü sonra ilaçla normale döndü
Ne demekJoanne11 içimi biraz da olsa rahatlatın canım çok sagol
evet 24 yaşındayım ama doktor bir kaç tahlil istedi ikimizden ona göre bakıcakmış tüp bebek için galiba♀
Ay bence herkes tüp yaptırsın.merve bu topik tam bizlik bebeğim.
Biz hamile kalamadık valla bacım. Tüp bebek de korkulacak bir tedavi değil yeter ki bebiş olsun![]()
Ay bence herkes tüp yaptırsın.İki senedir bekle bekle neydi çektiğimiz? Doğal yolla beklemek daha stresli yav. Şimdi elimden geleni yaptım ben deyip Allah'a bırakmak daha kolay.
İnsanlarda maalesef doğal olsun diye bi stres oluyor. Kürler şunlar bunlar derken iyice iş çığırından çıkıyo bence.ben de sadece ben öyle düşünüyorum sanıyordum
Merhaba benim de yas 29 amh 0.808.. Bende ocakta başlıycam kısmetse tüp bebeğe.. Acaba kalite için takviyeler kullandınız mı?Merhaba ben de 28 yasindayim ve amhim 0.71 su an tup bebek tedavisindeyim. Sorulariniz varsa cevaplayayim
G gofretlisut hic ilaç veya kür kulandınız mı tüp bebeğe başlamadan önce?Merhaba ben de 28 yasindayim ve amhim 0.71 su an tup bebek tedavisindeyim. Sorulariniz varsa cevaplayayim
Amh hamile kalınabilirliği belirlemez. Sağlıklı tek bir yumurta olduğu sürece 0,01 amh ile de hamile kalabilirsiniz...
Amh hamile kalınabilirliği belirlemez. Sağlıklı tek bir yumurta olduğu sürece 0,01 amh ile de hamile kalabilirsiniz...
Yok sadece vitamin kullandim koenzim qhG gofretlisut hic ilaç veya kür kulandınız mı tüp bebeğe başlamadan önce?
Kalite yaşla ilgili oluyor yaşınız arttıkça kaliteniz azalıyor 35 yaş üstü riskli birazminseo doktorum kalite konusundan bana hiç bisey demedi sadece ultrasonla karnıma baktığında Hersey normal gözüküyor dedi.
Yani kalitesi iyimi kötü mü anlamadım