• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 0.71 yardım lütfen

Mavis96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
82
23
38
28
slm Amh değerim 0,71 fsh 9 benim gibi olan tüp bebeğe başlamadan hamile kalan var mı acaba lütfen yardımcı olun ?

slm Amh değerim 0,71 fsh 9 benim gibi olan tüp bebeğe başlamadan hamile kalan var mı acaba lütfen yardımcı olun ?
Yumurtalıktan sonra neden olmasın. Onemli olan yumurta kalitesi. Tabi çok beklemeyin. Sanırım bı 3-6 ay beklemek yeterli olur. Birde Dahiliyeye gitseniz iyi olur vitamin eksikliği var mı baksınlar.D vitamini düşükse amh daha düşük cikiyor

Joanne11 Joanne11 yumurta kalitesine doktorum bisey demedi iyi mi demek acaba ozaman?
d vitaminim düsüktü sonra ilaçla normale döndü

Joanne11 Joanne11 yumurta kalitesine doktorum bisey demedi iyi mi demek acaba ozaman?
d vitaminim düsüktü sonra ilaçla normale döndü
Yaşınız genc sanırım. Fsh de çok yuksek değil. Kalitelidir zaten. Benim doktorum ultrasonda bakıp kalitesi güzel demişti.🤷 En önemli şey yaş. Genclerde amh düşüklüğü çok bişey ifade etmiyor aslında... Hamile kalamamakla direk bı baglantisi yok. Sadece ne kadar zamanınız olduğunu söylüyor. D vitamini takip edin. İsterseniz kalite ve ultrasondaki sayıyı artirabilmek için takviye kullanin prowoman gibi. Faydasi olan çok var

Joanne11 Joanne11 içimi biraz da olsa rahatlatın canım çok sagol😊
evet 24 yaşındayım ama doktor bir kaç tahlil istedi ikimizden ona göre bakıcakmış tüp bebek için galiba🤷🏽‍♀
Ne demek 😊 Çok gençmissin. Zaten kontrol altindasiniz. Zaman kaybı olmaz. Hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba ben de 28 yasindayim ve amhim 0.71 su an tup bebek tedavisindeyim. Sorulariniz varsa cevaplayayim

merve merve bu topik tam bizlik bebeğim.
Biz hamile kalamadık valla bacım. Tüp bebek de korkulacak bir tedavi değil yeter ki bebiş olsun🤗

merve merve bu topik tam bizlik bebeğim.
Biz hamile kalamadık valla bacım. Tüp bebek de korkulacak bir tedavi değil yeter ki bebiş olsun🤗
Ay bence herkes tüp yaptırsın. 🤣 İki senedir bekle bekle neydi çektiğimiz? Doğal yolla beklemek daha stresli yav. Şimdi elimden geleni yaptım ben deyip Allah'a bırakmak daha kolay.

Ay bence herkes tüp yaptırsın. 🤣 İki senedir bekle bekle neydi çektiğimiz? Doğal yolla beklemek daha stresli yav. Şimdi elimden geleni yaptım ben deyip Allah'a bırakmak daha kolay.
😂 ben de sadece ben öyle düşünüyorum sanıyordum

Evet doktorum sadece koenzim qh kullandirdi cunku antioksidan bir vitaminmis ve cok faydaliymis. Gercekten de ise yaradi hep 2 3 yumurtam oluyordu 1 ay kullandim 7 yumurta olustu

Amh hamile kalınabilirliği belirlemez. Sağlıklı tek bir yumurta olduğu sürece 0,01 amh ile de hamile kalabilirsiniz...

Amh hamile kalınabilirliği belirlemez. Sağlıklı tek bir yumurta olduğu sürece 0,01 amh ile de hamile kalabilirsiniz...
minseo minseo doktorum kalite konusundan bana hiç bisey demedi sadece ultrasonla karnıma baktığında Hersey normal gözüküyor dedi.
Yani kalitesi iyimi kötü mü anlamadım

minseo minseo doktorum kalite konusundan bana hiç bisey demedi sadece ultrasonla karnıma baktığında Hersey normal gözüküyor dedi.
Yani kalitesi iyimi kötü mü anlamadım
Kalite yaşla ilgili oluyor yaşınız arttıkça kaliteniz azalıyor 35 yaş üstü riskli biraz

Back
X