Gerçekten mi ben 28 yaşındayım. Çok üzgünüm tavsiyeniz var mı banaBeeen. 2. Tüp bebeğe hazırlanırken doğal hamile kaldım.
Sadece sakin olun. Tedavinizi ertelemeyin. Tüp bebek korkunç bi süreç değil.Gerçekten mi ben 28 yaşındayım. Çok üzgünüm tavsiyeniz var mı bana
Özel bişey yaptınız mı tavsiyeniz var mıBen 0,01’le dogal hamile kaldim, tek iliskiden hem de. Ustelik 0,4 cok da kotu bir sonuc sayilmaz
Ben o ay tarcin corekotlu kuru denemistim ama size deneyin diyemem, herkese iyi gelmiyor o, meselaÖzel bişey yaptınız mı tavsiyeniz var mı
Bende o ay kanama bitmek bilmemişti. Berbattı.Ben o ay tarcin corekotlu kuru denemistim ama size deneyin diyemem, herkese iyi gelmiyor o, meselamerve de bir seye sebep olmustu, kanama ya da kist, kendisi yazar simdi. Sakin olmak onceliginiz olmali
İste demek isyedigim sey bu, her kür herkese iyi gelmiyorBende o ay kanama bitmek bilmemişti. Berbattı.
Çok ağlıyorumİste demek isyedigim sey bu, her kür herkese iyi gelmiyor
Tmm boyle devam edinÇok ağlıyorum(
Allah ol derse olur inanıyorum ama çok üzüldüm ben kendimeBeeen. 2. Tüp bebeğe hazırlanırken doğal hamile kaldım.
Amh değerimi öğrendim çok ağlıyorum hıçkıra hıçkıra doktorum söyledi şok geçirdim tüp bebek merkezine git dedi . Çok kötüyüm benim gibi olan var mı
Testi Farklı bir yerde bir daha yaptır bence canım benimde 1.50 çıktı özel klinikte sonra devlette verdim 2.50 çıktı çok farkettiAmh değerimi öğrendim çok ağlıyorum hıçkıra hıçkıra doktorum söyledi şok geçirdim tüp bebek merkezine git dedi . Çok kötüyüm benim gibi olan var mı
Adetin devam ediyor mu canm kendiliğinden olabiliyor musunBanada 5 sene önce amh 0.01 demisti ve direkt tüp bebege git demisti gitmedim bir suruu sıkıntı yasadım. Bu konu ile deneyimli biri olarak zaman kaybetmemeni tavsiye ederim. Aglama topla kendini yoluna bak. Cok gecmis olsun
Peki gitmedim demişsiniz hamile kaldınız mı doğal yolla ? Tavsiyeniz tüp benek merkezine gideyim miBanada 5 sene önce amh 0.01 demisti ve direkt tüp bebege git demisti gitmedim bir suruu sıkıntı yasadım. Bu konu ile deneyimli biri olarak zaman kaybetmemeni tavsiye ederim. Aglama topla kendini yoluna bak. Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?