amh 0,05 yumurtlama nasıl olur

benim değerim 0.05 0.4 benimkine göre iyi en son baktırdığımda 29,41 çıktı onun öncesinde 8,57 ben tüp bebeğe başladım yumurtam boş çıkınca iptal oldu

benim değerim 0.05 0.4 benimkine göre iyi en son baktırdığımda 29,41 çıktı onun öncesinde 8,57 ben tüp bebeğe başladım yumurtam boş çıkınca iptal oldu
Ya benim 28 fshla devam etti yumurtam dolu çıktı ikisi de ben de şaşırdım iptal olur sandım bilmiyorum ama sonuç ne olur. Hangi merkeze gidiyorsun

1 yıldır evliyim öncesinde hiç baktırmadım 2 ağustos ta bakıldı
Şaka gibi yaş genç yeni evlisin nerdeyse bende altı aylık evliyken şüphelendim baktırdım ama çoğu insan Amh önemli değil diyor kendi kendine kalan var çok mucizeler duyuyorum dilerim bizi de bulur

Şaka gibi yaş genç yeni evlisin nerdeyse bende altı aylık evliyken şüphelendim baktırdım ama çoğu insan Amh önemli değil diyor kendi kendine kalan var çok mucizeler duyuyorum dilerim
ben evlendikten 1 ay sonra gittim amh bakması 6-7 ayı buldu normal olması için bekletti olmayınca değere baktılar bende bilmiyordum aklıma gelmiyordu böyle bir şey tabi sorayım falan şimdi sonuç bu nasip artık

amh direkt istememekte diretiyorlar, fsh vs istemeden direkt amh bakmayan devlet hastaneleri var. yorucu yani bi teste ulasmak bile.

amh direkt istememekte diretiyorlar, fsh vs istemeden direkt amh bakmayan devlet hastaneleri var. yorucu yani bi teste ulasmak bile.
Evet ben önce fsh bakmıştı bana bir ay sonra Amh için çağırmıştı çok zor yorucu işler dört sene oldu o kadar bunaldım ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…