Amh 0,04 ve 3 cm çikolata kisti

Bende astajin kullandım çerez yeşillik su 89 çıktı amh bide hacamat yaptırdım 2. Bu ay yaptircam

Allah oğluna uzun sağlıklı ömürler versin öyle şeyler duyunca çok seviniyorum sizleri tanımasam da. Hangi doktorda yaptınız tüp bebek

2 kez denedim. Birinde tek yumurta oluştu, döllenmedi. İkinci denemede gebe kaldım başarılı bir şekilde
Vallahi bana Umut oldunuz. Aziz mübarek günlerin hatrına rabbim evlatlarınızı bağışlasın uzun ömür başarı ve sağlık versin inşallah. Bana ve benim gibi isteyen herkese Çifter Çifter hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Sizin hikayeniz nedir
9 aydır korunmuyoruz ama gebelik olmadı Amh 1 onun dışında bi sorun yok eşimin sperm testi orta düzeyde sperm sayısı normalin biraz altı 3 aydır takviye kullandı ama şu an sonuç ne bilmiyorum 28 yaşındayız ikimizde pcos yok ben de şu an ilk defa Femera kullandım bu ay ne olacak bakalım ikimizde bebekleri seviyoruz inşallah nasip eder Allah

Bence pek bir sorun görünmüyor ınstagramda embriyolog İdil Bozkurt var onu takip edin çok faydalı şeyler paylaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…