AMH 0.04 DEN 0.43 ÇİKMASİ BI BAKIN NE OLUR

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Kızlar gecen yil AMH yaptireim 0.04 cikti heme tup bebek yap menepoza girisyorsun dediler yaptik dollenmedi regl cok uzun araliklar oluyordu sonra bir ilacla karsilastim IMPRLY kullanmaya basladim 5 aydir 27 gunde bir duzenli regl oldum dun AMH yaptirdim yeniden 0.43 e yükselmis sizce 0.43 iyimi yardimci olabilirmisiniz lutfennn

Bence yaşına göre iyi. Benim yasım 28 iken 0,64 çıkmıştı.

Bu sonuçla tup bebek olurmu acaba
Görünen folikül sayısına bağlı. Havuz yöntemi de gerekebilir. Benim 3 yumurtam çıkmıştı 1 embriyom olmuştu negatif oldu. Sonra 2.yr baslayacaktım hamile kaldım. Saizen kullanmıştım yumurta kalitesi için o mu vesile oldu emin değilim. Bu ilaci sorun tüp bebek doktorunuza.

Bende boyle duzelmesindeki sebep IMPRLY kullandim yunurta kalotesiini fazlasiyla artiriyormus yinede boyle yukselmesi buyük bisey degilmi

Bende boyle duzelmesindeki sebep IMPRLY kullandim yunurta kalotesiini fazlasiyla artiriyormus yinede boyle yukselmesi buyük bisey degilmi
Tabi ki. Inşallah her şey yoluna girer. Saizen dediğim de yumurta kalitesi için mutlaka araştırın sorun doktorunuza.

Yaşınıza göre kötü degil. Vitamin eksikliğinde amh daha düşük çıkabiliyor. Özellikle d vitamini düşük olanlarda amh düşük çıkıyor. D vitaminize baktirabilirsiniz. Duzelirse daha yükselebilir. Bazı doktorlar amh nin yukselebilecegini söylüyor bunun için proxwomen yada prowomen gibi takviyeler veriyorlar böylece amh i yükselenler oluyor. Sağlıklı beslenme, takviyeler, stressiz yaşam, spor ile amh in düşmesi yavaslatilabiliyormus yada sabit tutulabiliyor. Bunları doktorlardan dinlemiştim. Sizede takviyelerin faydası olmuş bence.Birde gittiğiniz merkezi bilmiyorum ama oda önemli iyi bi laboratuvarda sonuç alabilirsiniz. İns en kısa sürede sonuç alırsınız

Evet devit 3 omega 3 ve imprly kullandim 5 ay sanirim bunlarin etkisi oldu cokkk mutluyum bukadar yukselmesi bile harika

Slm canım hâlâ aktif misin bilmiyorum. Ayni durumdayız bilgi verebilir misin

Arkadaşlar tsh 3 değerim 0.722 çıkmış normal referans aralığı ise 0.400 /400 arası benim referans dışı çıkmış hep uykulu yorgun oluyorum nedeni bu mu bilgisi olan var mı tsh hakkın da

Amh yükselten burdaki arkadaşı tanıyan var mı su an ne durumda bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…