Cok mutlu oldum gecen yil yaptirdim 0.04 du simdi 0.43 inanamiyorumBence yaşına göre iyi. Benim yasım 28 iken 0,64 çıkmıştı.
Görünen folikül sayısına bağlı. Havuz yöntemi de gerekebilir. Benim 3 yumurtam çıkmıştı 1 embriyom olmuştu negatif oldu. Sonra 2.yr baslayacaktım hamile kaldım. Saizen kullanmıştım yumurta kalitesi için o mu vesile oldu emin değilim. Bu ilaci sorun tüp bebek doktorunuza.Bu sonuçla tup bebek olurmu acaba
Bende boyle duzelmesindeki sebep IMPRLY kullandim yunurta kalotesiini fazlasiyla artiriyormus yinede boyle yukselmesi buyük bisey degilmiGörünen folikül sayısına bağlı. Havuz yöntemi de gerekebilir. Benim 3 yumurtam çıkmıştı 1 embriyom olmuştu negatif oldu. Sonra 2.yr baslayacaktım hamile kaldım. Saizen kullanmıştım yumurta kalitesi için o mu vesile oldu emin değilim. Bu ilaci sorun tüp bebek doktorunuza.
Tabi ki. Inşallah her şey yoluna girer. Saizen dediğim de yumurta kalitesi için mutlaka araştırın sorun doktorunuza.Bende boyle duzelmesindeki sebep IMPRLY kullandim yunurta kalotesiini fazlasiyla artiriyormus yinede boyle yukselmesi buyük bisey degilmi
Onuda arastiricam mutlaka tsk ederimTabi ki. Inşallah her şey yoluna girer. Saizen dediğim de yumurta kalitesi için mutlaka araştırın sorun doktorunuza.
Yaşınıza göre kötü degil. Vitamin eksikliğinde amh daha düşük çıkabiliyor. Özellikle d vitamini düşük olanlarda amh düşük çıkıyor. D vitaminize baktirabilirsiniz. Duzelirse daha yükselebilir. Bazı doktorlar amh nin yukselebilecegini söylüyor bunun için proxwomen yada prowomen gibi takviyeler veriyorlar böylece amh i yükselenler oluyor. Sağlıklı beslenme, takviyeler, stressiz yaşam, spor ile amh in düşmesi yavaslatilabiliyormus yada sabit tutulabiliyor. Bunları doktorlardan dinlemiştim. Sizede takviyelerin faydası olmuş bence.Birde gittiğiniz merkezi bilmiyorum ama oda önemli iyi bi laboratuvarda sonuç alabilirsiniz. İns en kısa sürede sonuç alırsınızKızlar gecen yil AMH yaptireim 0.04 cikti heme tup bebek yap menepoza girisyorsun dediler yaptik dollenmedi regl cok uzun araliklar oluyordu sonra bir ilacla karsilastim IMPRLY kullanmaya basladim 5 aydir 27 gunde bir duzenli regl oldum dun AMH yaptirdim yeniden 0.43 e yükselmis sizce 0.43 iyimi yardimci olabilirmisiniz lutfennn
Evet devit 3 omega 3 ve imprly kullandim 5 ay sanirim bunlarin etkisi oldu cokkk mutluyum bukadar yukselmesi bile harikaYaşınıza göre kötü degil. Vitamin eksikliğinde amh daha düşük çıkabiliyor. Özellikle d vitamini düşük olanlarda amh düşük çıkıyor. D vitaminize baktirabilirsiniz. Duzelirse daha yükselebilir. Bazı doktorlar amh nin yukselebilecegini söylüyor bunun için proxwomen yada prowomen gibi takviyeler veriyorlar böylece amh i yükselenler oluyor. Sağlıklı beslenme, takviyeler, stressiz yaşam, spor ile amh in düşmesi yavaslatilabiliyormus yada sabit tutulabiliyor. Bunları doktorlardan dinlemiştim. Sizede takviyelerin faydası olmuş bence.Birde gittiğiniz merkezi bilmiyorum ama oda önemli iyi bi laboratuvarda sonuç alabilirsiniz. İns en kısa sürede sonuç alırsınız
Slm canım hâlâ aktif misin bilmiyorum. Ayni durumdayız bilgi verebilir misinKızlar gecen yil AMH yaptireim 0.04 cikti heme tup bebek yap menepoza girisyorsun dediler yaptik dollenmedi regl cok uzun araliklar oluyordu sonra bir ilacla karsilastim IMPRLY kullanmaya basladim 5 aydir 27 gunde bir duzenli regl oldum dun AMH yaptirdim yeniden 0.43 e yükselmis sizce 0.43 iyimi yardimci olabilirmisiniz lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?