• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ametist taşı Ankara'da Nerde Satılıyor ? Nolur yardım edin :((

Tene temas etmesi gerekir ayrıca sık aralıklarla akan suda yada toprakta negatif enerjisini atılması gerekir. Özellikle taşı kullanan kisiden başkası kullanınca yapılması gerekir.
Sanirim 12-13 yildir taslarla hasir nesirim. Tesekkurler oneriler icin bilmedigimi varsayarak guzel yonlendirmissiniz ancak baska taslarim var uzerimde onuda takinca birbiriyle ters enerji yapip rahatsiz ediyorlar.

Sanirim 12-13 yildir taslarla hasir nesirim. Tesekkurler oneriler icin bilmedigimi varsayarak guzel yonlendirmissiniz ancak baska taslarim var uzerimde onuda takinca birbiriyle ters enerji yapip rahatsiz ediyorlar.

:KK19: bende çok seviyorum doğal taşları ve gerçekten enerjilerine inanıyorum ailemin hepsine ben aşıladım diyebilirim onlara hediye almaktan benim pek bi taşım yok olanı da beğenen kişiye hediye ediyorum :KK66: oğluma aldım küçük taşlar o da çok seviyor

Yahu aldiginiz taşlar isi ile renklendiriliyor ve bu işlem olurkende Radyasyon yayiyor haberiniz yok.. paranizi disariya saçmayin kandirilmayin.. taşlarin boyle bir etkisi yok.

ametist ısıtılığında sitrine dönüşür ve sarı bir renk alır, bu nedenle mor olan ısıtılmamıştır :) ametist almak isteyenlere yardımcı olabilirim

Back
X