• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ametist taşı Ankara'da Nerde Satılıyor ? Nolur yardım edin :((

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
Şimdi belki bazılarınız "bu da ne" diyecek ama inanın çok kötü durumdayım kızlar :( Son 1 ayda iki defa aşırı stresten hastaneye kaldırıldım. Sevgilimle sorunlarımız var, etrafta ruh gibi geziyorum, hayat enerjim eksilerde.. Gece uyuyamıyorum, gece 3'lere 4'lere kadar gözüm açık saatin tıkırtılarını dinliyorum.. Bunun sonu hayra alamet değil korkuyorum, can havliyle iyi gelebilecek şeyleri denemeye çalışıyorum. Tesadüfen haberim oldu bu taştan, uykuya iyi geliyormuş, negatif enerjiyi alıyormuş vs çok övgüler duydum hakkında, bana iyi gelebilir diye düşündüm, bir an önce edinmek istiyorum bir an önce.. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için..

Şimdi belki bazılarınız "bu da ne" diyecek ama inanın çok kötü durumdayım kızlar :KK43: Son 1 ayda iki defa aşırı stresten hastaneye kaldırıldım. Sevgilimle sorunlarımız var, etrafta ruh gibi geziyorum, hayat enerjim eksilerde.. Gece uyuyamıyorum, gece 3'lere 4'lere kadar gözüm açık saatin tıkırtılarını dinliyorum.. Bunun sonu hayra alamet değil korkuyorum, can havliyle iyi gelebilecek şeyleri denemeye çalışıyorum. Tesadüfen haberim oldu bu taştan, uykuya iyi geliyormuş, negatif enerjiyi alıyormuş vs çok övgüler duydum hakkında, bana iyi gelebilir diye düşündüm, bir an önce edinmek istiyorum bir an önce.. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için..
küçükesat'a doğru tunalıda bir pasaj var orada fal bakan bi yer vardı orada satılırdı
pasajın ismini hatırlayamadım ama dediğim gibi esata doğru çıkarken sağdaydı

Şimdi belki bazılarınız "bu da ne" diyecek ama inanın çok kötü durumdayım kızlar :KK43: Son 1 ayda iki defa aşırı stresten hastaneye kaldırıldım. Sevgilimle sorunlarımız var, etrafta ruh gibi geziyorum, hayat enerjim eksilerde.. Gece uyuyamıyorum, gece 3'lere 4'lere kadar gözüm açık saatin tıkırtılarını dinliyorum.. Bunun sonu hayra alamet değil korkuyorum, can havliyle iyi gelebilecek şeyleri denemeye çalışıyorum. Tesadüfen haberim oldu bu taştan, uykuya iyi geliyormuş, negatif enerjiyi alıyormuş vs çok övgüler duydum hakkında, bana iyi gelebilir diye düşündüm, bir an önce edinmek istiyorum bir an önce.. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için..

karanfil sokakta bi pasaj vardı adını unuttum
doğal taşlar var orada
ametist almıştım ben

tatlım cepa avmnin içinde bir yer var taşlardan aksesuar falan da yapıyorlar. avm dükkanı ama fiyatları uygun, istersen kendine bir aksesuar alırsın, istersen odana süs olarak koyarsın, istersen de bazı parçalar çıkıyor biriktiriyorlar onlardan alırsın ben o parçalardan almıştım tanesi 5 tl idi büyükçe parçalar. ametist şeffaflığı ne kadar çoksa o kadar iyi ve kaliteli olur aklında bulunsun :) başka taş önerisi istersen sana zebercet taşını öneririm. sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin:)

Ankara'da nerede var bilmiyorum ama ben de bu taşın baş ağrısına iyi geldiğini duymuştum.

tatlım cepa avmnin içinde bir yer var taşlardan aksesuar falan da yapıyorlar. avm dükkanı ama fiyatları uygun, istersen kendine bir aksesuar alırsın, istersen odana süs olarak koyarsın, istersen de bazı parçalar çıkıyor biriktiriyorlar onlardan alırsın ben o parçalardan almıştım tanesi 5 tl idi büyükçe parçalar. ametist şeffaflığı ne kadar çoksa o kadar iyi ve kaliteli olur aklında bulunsun :) başka taş önerisi istersen sana zebercet taşını öneririm. sormak istediğin bir şey olursa mesaj atabilirsin:)

canım cepa'nın icindeki bu dükkanın adı ne acaba ? cepa bana çok yakın hemen gidip alacağım.

Karanfil Sokakta pasajlar var alt katında olması lazım doğal taş satan dükkanlar.

Benim deneyimlerime göre bana en iyi gelen taş florit, bilekliğim vardı, onu takınca cidden çok pozitif oluyordum. Ametist de aynı etkiyi yapıyormuş ama bende pek işe yaramadı, belki kişiden kişiye değişiyor olabilir etkileri.. Bir de siyah yine doğal taş bir bilekliğim vardı, özelliklerine dikkat etmedim alırken ama onu taktığım zamanlarda dikkat ettim depresif davranıyorum, sinirli oluyorum. Adını şimdi unuttum ama o zaman netten araştırmıştım, içindeki kötü duyguları dışa vurma etkisi varmış. Daha da takmıyorum :KK70:

Ben carsafin altin koydum ama cokta bir faydasini gormedim acikcasi. Belki biraz etkisi vardir ama oyle bebek gibi uyumayi beklemeyin derim.

Ben carsafin altin koydum ama cokta bir faydasini gormedim acikcasi. Belki biraz etkisi vardir ama oyle bebek gibi uyumayi beklemeyin derim.

Tene temas etmesi gerekir ayrıca sık aralıklarla akan suda yada toprakta negatif enerjisini atılması gerekir. Özellikle taşı kullanan kisiden başkası kullanınca yapılması gerekir.

Arkadaşlar yapmayin allah aşkina ben gemoloji mezunuyum (kiymetli taş bilimi ) taşların boyle bir etkisi yok. Zaten sizin ordan burdan aldığınız taşlar ısı verilerek renklendirilmis taşlar. Boyle batil inançlara duşmeyin.. doktora gidin tedavinizi olun.

Taşlar dertlere çare olsaydı doktorlar reçeteye taş yazarlardı.
Ametiatten tutun pembe kuarz beyaz kuarz neler takmadım ben.
Yaptığı şey plasebo etkisi. İşe yarıyor zannediyorsunuz bu yüzden işe yarıyormuş gibi görünüyor.
Çok elektrik yüklüyseniz havalar daha da soğumadan toprakta çıplak ayak gezin

Back
X