- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
Merhaba kızlar. Bir durumum var ve işin içinden çıkamadım. Benim 11 yaşından beri görüştüğüm Amerikalı bir aile var. Yazlığa gittiğimizde tanışmıştık, iki tane kızları var, Kızlardan Sarah ile arkadaş olduk.önceleri hep mektuplaştık, ben üniversiteye başlayınca Bağlantı koptu ama sonra Facebook'tan birbirimizi yine bulduk. Sonra 2011 yılında Almanya'ya gittim ve beni ziyarete geldi annesi. ( aile Almanya'da, Sarah ABD'de yaşıyor.) 2013'te düğünüme gelmeyi çok istediler, gelemeyince bana hediye yollamışlar. 2015'in Mayıs'ında Sarahın düğünü var ve ben düğüne gitmek istiyorum ama bilet fiyatları 2.500 tl civarında. 1.500 tl'ye üç aktarmalı Uçaklar var ama uçağın birini kaçırırsam gittim yani ve bagajımı kaybederim diye korkuyorum. Ablam da bileziğin birini bozdur diyor, daha düğün altınlarına hiç dokunmadık. Siz olsanız ne yapardınız? Edit:
burcutk
nın önerisiyle skyacanner dan bilet baktım ve 1700 liraya Münih aktarmalı bilet buldum. Münih'e daha önce gittim ve orda akrabalarım var, en azından bir sıkıntı olursa orda kalabilirim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: