• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu amerikan mutfak yardım lütfen

tk24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
14
0
36
İstanbul
mrb , siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır bir konuda yardımınıza ihtiyacım var , amerikan tarzı bir mutfağım var ve mutfaktan salona bir pencere açılıyor , bu pencereyi nasıl daha dekoratif hale getirebilirim ve salonu biraz küçük olduğu için ben köşe takım düşünüyorum sizce nasıl olur , fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
sanırım bu konuda kimsenin benim gibi bir fikri yok , biraz daha açmam gerekirse servis penceresini açılıp kapanacak şekilde ve dekoratif olarak nasıl değiştirebilirim .

Canım,küçük salonlar için köşe koltuk daha iyi bir seçim.Uzmanlar da bunu diyor.Pencereni boncuk perdelerle dekoratif hale getirebilirsin.Perde düşünmüyorsan eğer,yapışan vitraylar var.Işıkla birlikte çok güzel olur.Fikir olsun diye söyledim.

Canım,küçük salonlar için köşe koltuk daha iyi bir seçim.Uzmanlar da bunu diyor.Pencereni boncuk perdelerle dekoratif hale getirebilirsin.Perde düşünmüyorsan eğer,yapışan vitraylar var.Işıkla birlikte çok güzel olur.Fikir olsun diye söyledim.

fikirlerin için teşekkürler, vitray güzel olabilir gerçekten , ama işte o zamanda penceyi değiştirmek gerekecek dediğim gibi sadece bir çerçeve şeklinde bir servis penceresi var mutfakla salonu birleştiren . opuyorumnanaktan

merhabalar.benim aklıma pencere ölçüsüne uygun yanlara doğru açılıp kapanabilen (raylı dolaplardaki gibi)bir mekanizma geldi.bu sayede pencere daha az yer kaplar ve duvarla aynı renge boyanırsa veya tamamı cam yapılırsa kalabalık bir görüntü oluşmaz.
eğer bu servis penceresi çok yüksekte değilse mutfakta masa bu pencerenin önüne konup yemek yerken salonla bağlantı da sağlanabilir.

merhabalar.benim aklıma pencere ölçüsüne uygun yanlara doğru açılıp kapanabilen (raylı dolaplardaki gibi)bir mekanizma geldi.bu sayede pencere daha az yer kaplar ve duvarla aynı renge boyanırsa veya tamamı cam yapılırsa kalabalık bir görüntü oluşmaz.
eğer bu servis penceresi çok yüksekte değilse mutfakta masa bu pencerenin önüne konup yemek yerken salonla bağlantı da sağlanabilir.

teşekkürler , güzel fikir aslında ama pencre biraz yüksekte kalıyor , galiba biraz seviyesini alçaltıp masayı önüne koymak ve açılıp kapanabilen bir pencere haline getirmek en kullanışlısı olacak ama şık durur mu acaba ona karar veremedim.

Bende aynı durumdan müzdaribim. Oturma odam ve mutfagım arasında küçük bir servis penceresi var. Ev kira. Kapatmak istiyorum ama nasıl bilemedim. Hem hoş görünsün hemde mutfagın kokusu oteki odayı sarmasın ıstıyorum yardımmmm

Bu pencereye bir salon aynası görünümü versen canım olmaz mı.Bi arkadaşın dediği gibi iki yana doğru açılsa sürgülü olarak.Ve kapandığı zaman oluşan dikdörtgenin çevresini kırık ayna parçacıklarıyla çerçeveletsen nasıl olr acaba?Keşke çizebilseydim ama anlatamadım galiba :(

aslında ayna veya tablo güzel olurda benim pencerem biraz asagıda belki alt kısmı kolutugun sırtına gelecek. o yüzden oda cok uygun olmaz gibi:(( napacam ben ya..

Back
X