amerikan hastanesinde dr. bülent urmanda tedavi görenler lütfen yardımcı olunnn

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
41
merhaba arkadaşlar bu bölümdeki arkadaşlarımızın çoğu galiba hamileler...sizlerden ricam amerikan hastanesine giden veya ora hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşsın.olumlu veya olumsuz hiç fark etmez sizlerin görüşlerinede ihtiyacım var. 1. tüp bebek negatif 2.yi yaptırmak istiyorum ama kararsızım bana yardımcı olursanız sevinirim...turkbayragi

hiç kimse bu hastaneye gitmedimi arkadaşlar çevresindedemi...

ben gitmedim,keske maddi imkanlar yerinde olsada gidebilsek :))
ama bu doktorun adını çok duydum.sonucta iyi bir hastane ve adam bölüm başkanı.Mutlaka iyidir diye düşünüyorum.için rahat olsun bence..Allah yardımcın olsun..

Ben Amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Dr.um Yilmaz Guzel. Maalesef dış gebelik oluştu bende. Hastaneden ve doktorumdan çok memnunum. Dr. Bülent orada bölüm bası, doktorluk bilgi ve deneyimine birsey diyemem ancak hastalar ile iliskisi çok yetersiz. doktorum hocası olarak benim dış gebelik olayımda ondan görüş istedi. Bülent bey beni odamda muayene etti fakat sanki ben orada yatan bir afedersiniz inekmisim gibi. Ne bir göz teması, ne bir kelime laf etmek. Vajinal ultrason üstelik. Sadece pardon dedi ve muayene boyunca sadece doktoruma hitap etti. Başka bir hastası ile de orada tanıştım, o da bana Bulent Beyin soğuk ve ilgisiz olduğunu, hiç bir bilgi vermediğini anlatmıştı. Çok muhteşem bir doktor olabilir ama bence insanlık ta çok önemli.

ayy soğuk doktorda hiç çekilmez yani.Heleki zaten arkadaş stresli olacak bu aşamada.Onun mumkun olduğunca ilgiye ihtiyacı olacaktır.soru sormaya bile çekinir insan o zaman yaa...

duygu canım okadarda pahalı bir hastane değil adından ötürü olsa gerek insanlara öyle geliyor. emin olki ordan daha pahalıya tedavi görenler var...

doktorum banada önceleri çok ilgisiz geliyordu.ama ben ilk başlarda sesiz kalıyordum. sonradan baktım olacak gibi değil eşimede bir şey söylemiyordum üzülmesin diye...sonra sonra her gittiğimde soru yağmuruna tutuyordum merak ettiğim herşeyi soruyordum cevap veriyordu.

bir zaman sonra kendisi odaya girince sormaya başladı ilgilenmeye tedavide ne yapacağını hangi aşamalarda olduğumuzu yani kızlar doktoru dillendirdim..birde her gittiğimde başka doktor ultrasona koyuyordu genelde öyle oluyormuş onuda kabul etmedim kendi doktorumun ilgilenmesini istedim..tedavimde baştan sonakadar o ilgilendi..yani kızlar nere giderseniz gidin sesiz kalmayacaksınız...

bende şimdi kararsızım tekrar ordamı yaptırsam yoksa başka bir yerdemi hastane hakkında görüşlerinizi istiyorum

kızlar günaydınnnnnnnnnnn bu konu hakkında yardımcı olacak yokmu..........

Ben rahimde septum ameliyatını bülent beye oldum. Bu konuda tek isim istediğim için onu seçtim, çok sıcaktı ve ilgiliydi. Ameliyatımda çok başarılı geçti.

Çok başarılı bir doktır ama genel olarak çok yoğun bir doktor ve fazla zaman ayıramıyor diye biliyorum

Bulut83 önceki tedavini nerde hangi doktorda oldun? Ben geçen yıl bülent beyde tedaviye başlamıştım, bana yoğun olduğunu, telle ulaşılamadığını söylemişti, muayenede de olumulu veya olumsuz bir elektrik alamadım, ancak bana korunmamı söylememişti, tedaviye başlamadan hamileymişim, daha sonra beni hastaneden arayıp sormadılar hiç, hani tedaviye başlıycaktınız, sözleşme imzaladınız, ilaçları naptınız vs. gibi. sanırım ilgi alaka beklememek gerekiyor ama bilgisi konusunda iyi olduğuna inanıyorum.

X