• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amerikadan alıp Türkiye de satmak

ürün kodları yanı orjınallık kodları var urunlerde dedıgım gıbı zaten ne zengınler alıyor ondan lv canta falan satıyor orjınal olmasa almazlar cakmayı anlayanlar var ıllakı orjınlalık bı kere kesın
ındırım zamanı falan alıyorsa bılemem de sıparısle de getırtıyor
Canim o urun kodlari falan hikaye. Zamaninda bi tanidigim cok lv canta satti. Burada bi fabrikada yapiliyordu ama derisi falan acaip kaliteliydi. Zaten orjinale yakin fahis bir fiyata satiliyordu. Bi allahin kulu bunlar cakma diyemezdi o cantalara. Sertifikasi poseti kodu modu herseyiyle tam takimdi.
Ben internetten en fazla tomyy hilfiger aliyorum. Oyle mk falan 550 lira verilip riske girilmez.
Hem eger istanbuldaysan mall of istanbulda bi magaza var orada mk surekli yuzde 30 indirime giriyor model model. Fiyatlarida 500 600 arasi indrimde. Git oradan al. Farkli markalarda var moschino kate sp. Falan.

katılıyorum, kimisinde kargo bile alıcı ödemeli oluyor, klasik esnafa göre doğru dürüst bir masrafları yok.
eskiden Uzakdoğu'dan bir de Suriye'den filan valizlerle mal taşınırdı. Gaziantep'te pasajlarda uygun fiyatlarla satılırdı. Vergi yok gümrük yok bir arkadaşın da yukarıda dediği gibi "bavul ticareti"
instagram butikler de bu uygulamanın günümüz versiyonu herhalde :KK48:
Dogu taraflarinda yapilirdi bu biliyorum dedemler soforluk yapmislar ozellikle iraktan mal getirip babannem burda satarmis o zmnlar adi kacak maldi..Yapana da kacak yollarla getirmis deniliyordu..simdi modernlesti bavul oldu:D en cok bavulculuk yapanida instagramda takipci sayisindan anliyoruz sanirm:)

Back
X