- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi nebilimben
N
nebilimben
ki aliexpress daha çok toplu satım yapan bi site. Bi çantadan 17 20 tane alınabiliyo mesela hatta dahaz fazla. Gümrüğee takılmadıktan sonra np
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürün kodları yanı orjınallık kodları var urunlerde dedıgım gıbı zaten ne zengınler alıyor ondan lv canta falan satıyor orjınal olmasa almazlar cakmayı anlayanlar var ıllakı orjınlalık bı kere kesınbirincisi benim bildigim amerikada depo gibi MK canta yada baska bir marka labilecegin bir yer yok. yani toptan satis fabrikalari takibi vardir ama vergisiz listesiz kimseye vermezler.
outletlerden alabilir uygun bulabilecegi zmnalarda, kuponlu falan belkii bir ihtimal 100 dolara alabilir cok kucuk MK cantayi. orjinal olma ihtimali var yani.
ama inan burdaki china townlarda orjinaline cok benzer cakmalarida var ve onalrda olabilir :)
dedigim gibi gelip toptan alabilecegi bir yer yok ama kendisi arastirip indirim zmni aliyor olabilir, ugrasiri dersen sende yapabilirsin.
pekı bu aliexpreste orjınal oluyor muN nebilimben ki aliexpress daha çok toplu satım yapan bi site. Bi çantadan 17 20 tane alınabiliyo mesela hatta dahaz fazla. Gümrüğee takılmadıktan sonra np
millet bilmiyor ki çoğu insan aliexp i bilmiyor. Bilse de yurtdışından kendi getirtmeye korkuyor çekiniyor gelr mi bozk gelirse naparm vs vs.pekı bu aliexpreste orjınal oluyor mu
ıyı de bole varsa bu mıllet nıye kapış kapış bunlardan alıyor:)
pekı orjıınal oluyor mu ?mesela mk canta almak ıstıyorummillet bilmiyor ki çoğu insan aliexp i bilmiyor. Bilse de yurtdışından kendi getirtmeye korkuyor çekiniyor gelr mi bozk gelirse naparm vs vs.
Yani yasal olarak nasıl yapacaksınız ben de bilmiyorum. Herhangi bir iş yeri olmadan sadece internet üzerinden satış yapmak yasal mı ondan bile emin değilim.tamam bende işte yasal bu iş nasıl yapılır onu öğrenmek istiyorum
bunu yapan kişi de hiçde gizli yapmıyor
onunda bir yontemı vardır heralde dıye dusunuyorum
bu dedıgım kısı orjınal satıyor
sanmam orjinal olduğunu ben ünlü marka almadım ordan hiç. Pantolon yazlık elbise bikini gbi şeyler aldım. Modeller hoş ve türkiyede olmayan tarz olduğundan tercih ediyorm. Çoğu çin malı zaten.pekı orjıınal oluyor mu ?mesela mk canta almak ıstıyorum
sanmam orjinal olduğunu ben ünlü marka almadım ordan hiç. Pantolon yazlık elbise bikini gbi şeyler aldım. Modeller hoş ve türkiyede olmayan tarz olduğundan tercih ediyorm. Çoğu çin malı zaten.
Bu bayani taniyormusunuz sahsi olarak? Ya bana hic güvenilir gelmedi. 500 -550 tl MK orijinal canta bilemedim.
ben aldıklarımdan çok memnunm :))cogu urunler cinde uretiliyor zaten, markayida cinde diktiriyolar, uretim orda ama sahibi bu markalar yani,
iste o cinde diktirilenlerin bir kismina cakma diye satiliyor, aslinda bence ayni urun sadece orijinal markasi yok :)
iste zaten cinde dikilmis olmasi kalitesiz oldugunu gostermiyor, uretimini orda yaptiriyolar hepsinin zaten.ben aldıklarımdan çok memnunm :))
ben bir iki sene önce alieExpress den alıyordumo kişi hem hemen teslim olarak satıyor hem de bole sıparişli olarak da satıyor
siz nasıl yaptınız nerden aldınız yazar mısınız bana
Aliexpress cin asilli bir toptancipekı bu aliexpreste orjınal oluyor mu
ıyı de bole varsa bu mıllet nıye kapış kapış bunlardan alıyor:)
Bende duydum bunu..Bence de gayet mantikli..Hatta dukkan kirasi isci sigorta masraflari olmadigi icin esnafa gore farkli bir vergilendirilmeleri olmali..konu hakkında bilgim yok ama yeni bir şey öğrendim.
artık böyle sosyal medya butikleri "elektronik iş yeri" sayılacakmış ve vergi zorunluluğu getirilecekmiş.
mantıklı bence.
Bende duydum bunu..Bence de gayet mantikli..Hatta dukkan kirasi isci sigorta masraflari olmadigi icin esnafa gore farkli bir vergilendirilmeleri olmali..