- 19 Eylül 2019
- 22
- 15
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuşMerhaba, ny eyaletinde medicaid ile doğum yapan var mı acaba?
Aynen, medicaid kullanmak vizeyi riske atabiliyormus, biz de arastiriyoruz bir suredir.Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuş
evet öyle bir karar çıktı ne yazık ki ama hamileler karınları çok belli olmadan başvururlarsa alabilirler diye düşünüyorum.ABD'den 'geçici ziyaretçi vizesi' kararı! Tarih belli oldu
Türkiye'den de çok sayıda insanın uyguladığı, "ABD'de doğum turizmi" ile ilgili açıklama yapıldı. Beyaz Saray Basın Sekreterliği'nden yapılan açıklamada bugünden itibaren doğum turizmi için sıklıkla kullanılan geçici ziyaretçi vizesinin verilmeyeceği belirtildi.www.sozcu.com.tr
ben artik gecici vize verilmiyo diye biliyorum.
benim 2 yıl önce aldığım 10 yıllık vizem, giriş-çıkışlarım var, ona rağmen gidebildiğim en erken tarihte gideceğim, bunlara belli olmaz, sonra kapılarda sürünmeye niyetim yok.ABD'den 'geçici ziyaretçi vizesi' kararı! Tarih belli oldu
Türkiye'den de çok sayıda insanın uyguladığı, "ABD'de doğum turizmi" ile ilgili açıklama yapıldı. Beyaz Saray Basın Sekreterliği'nden yapılan açıklamada bugünden itibaren doğum turizmi için sıklıkla kullanılan geçici ziyaretçi vizesinin verilmeyeceği belirtildi.www.sozcu.com.tr
ben artik gecici vize verilmiyo diye biliyorum.
Eşim Amerikan vatandaşı ben green card lıyım madicaid im var sanırım vatandaş olmaya gerek yok .Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuş
Süper! Tabi greencard da yeterli yararlanabilmek için doğru söylüyorsunuz.Eşim Amerikan vatandaşı ben green card lıyım madicaid im var sanırım vatandaş olmaya gerek yok .
imkanınız varsa gidin bence de! ne tarafa gitmeyi planlıyorsunuz?benim 2 yıl önce aldığım 10 yıllık vizem, giriş-çıkışlarım var, ona rağmen gidebildiğim en erken tarihte gideceğim, bunlara belli olmaz, sonra kapılarda sürünmeye niyetim yok.
Ablam 8 sene önce Houston'da yaptı doğumunu, orası hastaneler bölgesi olarak geçtiği için çevre eyaletlere bakarak daha ucuz. Biz de muhtemelen orada yapacağız. Birkaç hafta sonra midwife kliniklerini araştırmaya başlayacağız.imkanınız varsa gidin bence de! ne tarafa gitmeyi planlıyorsunuz?
Şimdiden hayırlı bir doğum dilerim. SevgilerAblam 8 sene önce Houston'da yaptı doğumunu, orası hastaneler bölgesi olarak geçtiği için çevre eyaletlere bakarak daha ucuz. Biz de muhtemelen orada yapacağız. Birkaç hafta sonra midwife kliniklerini araştırmaya başlayacağız.