• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerika'da doğum yapan ya da yapmayı düşünenler var mı?

Merhaba, ny eyaletinde medicaid ile doğum yapan var mı acaba?
Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuş :(

Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuş :KK43:
Aynen, medicaid kullanmak vizeyi riske atabiliyormus, biz de arastiriyoruz bir suredir.

ben artik gecici vize verilmiyo diye biliyorum.

evet öyle bir karar çıktı ne yazık ki :( ama hamileler karınları çok belli olmadan başvururlarsa alabilirler diye düşünüyorum.

benim 2 yıl önce aldığım 10 yıllık vizem, giriş-çıkışlarım var, ona rağmen gidebildiğim en erken tarihte gideceğim, bunlara belli olmaz, sonra kapılarda sürünmeye niyetim yok.

Merhabalar! Öncelikle sizi tebrik ederim. Medicaid kullanmadım ama etraftan duyduğum kadarıyla medicaid kullanabilmek için anne ve babanın Amerikan vatandaşı olması gerekiyor. Vatandaş olmadan kullanan ailelerin Amerika vizeleri iptal olabiliyormuş :KK43:
Eşim Amerikan vatandaşı ben green card lıyım madicaid im var sanırım vatandaş olmaya gerek yok .

imkanınız varsa gidin bence de! ne tarafa gitmeyi planlıyorsunuz?
Ablam 8 sene önce Houston'da yaptı doğumunu, orası hastaneler bölgesi olarak geçtiği için çevre eyaletlere bakarak daha ucuz. Biz de muhtemelen orada yapacağız. Birkaç hafta sonra midwife kliniklerini araştırmaya başlayacağız.

Back