Merhaba Calimero;Selamlar!
Yaklaşık 4 yıl önce Los Angeles'ta doğum yaptım.
Aynen ben de sizin gibi benzer endişeleri taşıdım öncesinde... Kendimiz mi yapalım, firma ile mi gidelim derken firma ile gitmeye karar verdik ve geriye dönüp baktığımızda iyi ki böyle bir karar vermişiz diyoruz.
Yurt dışına, hele ki Amerika'ya doğum için gitmek, turistik olarak gitmekten oldukça farklı. O yüzden ben de risk almamanızı tavsiye ederim.
Dil bilmek yeterli olmuyor. Siz oradayken farklı masraflar çıkabiliyor. Güvenilir bir fimanın arkanızda olması size güven veriyor.
Biz Amerika'da Doğsun firması ile gittik ve çok memnun kaldık.
Amerika'da Doğsun - Amerika'da doğum için güvenilir seçim
Amerika'da doğum yapmak isteyen anne adayları için en güvenilir hastane, doktor, konaklama ve ulaşım hizmetleri paket seçenekleri ile Amerika’da Doğsun'da!www.amerikadadogsun.com
Sevgiler..
Mandaris çok teşekkürler. İletişim bilgisini verirsen çok sevinirim. Açıkçası tek gitmeye cesaretim yok. Aracı ile gitmek istiyorum.Bununla ilgili ben de sana bir kontak verebilirim, bilgi alabilirsin ondan. Çok tatlı cok güvenilir biri. Miamide. Oradaki doktor da çok güvenilir çok ünlü bi doktor. Aracısız gitmek istersen direkt kendin doktorla görüşürsün. Ama cesaret edemem dersen dediğim gibi kontak bilgisi veriririm.
Merhaba Calimero;
Öncelikle güle güle büyüt bebeğini.. Gerçi artık çocuk oldu :)
Tavsiyen için çok teşekkürler. Kendileri ile mutlaka iletişime geçeceğim. İstanbul'dalar değil mi?
Bir de ne zaman gittiniz? Kaçıncı haftada
Sevgiler
Evet evet İstanbul'dalar. Nişantaşı'nda ofisleri.
Biz 32.hafta sonunda gitmiştik. Çok rahat olmuştu giriş ve süreç.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Sevgiler..
Selamlar,kaça mal oldu diye sorsam olur mu ,
Selamlar,
Her şey dahil 20.000$'a hallettik :)
Rica ederimçok tesekkür ederim cevap için
Merhaba Mandarin; kontakt bilgisi verirsen çok sevinirim. Aslında Miami'de düşünüyordum. Ama biraz gözüm korktu; yok kasırga olabiliyor, sivrisinek ısırığıyla bulaşan bir virüsten bahsettiler (zika). Gerçekten öyle mi durum nedir görüşmek isterim.Bununla ilgili ben de sana bir kontak verebilirim, bilgi alabilirsin ondan. Çok tatlı cok güvenilir biri. Miamide. Oradaki doktor da çok güvenilir çok ünlü bi doktor. Aracısız gitmek istersen direkt kendin doktorla görüşürsün. Ama cesaret edemem dersen dediğim gibi kontak bilgisi veriririm.
Calimero çok teşekkürler; telefonda görüştük kendileriyle. Yüz yüze görüşmek için de randevu alacağız. Dediğin gibi telefondan bile pek çok bilgi edinebildik. Yüz yüze görüşmelerden sonra kesin kararımızı vereceğiz.Evet evet İstanbul'dalar. Nişantaşı'nda ofisleri.
Biz 32.hafta sonunda gitmiştik. Çok rahat olmuştu giriş ve süreç.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Sevgiler..
Merhaba Mandarin; kontakt bilgisi verirsen çok sevinirim. Aslında Miami'de düşünüyordum. Ama biraz gözüm korktu; yok kasırga olabiliyor, sivrisinek ısırığıyla bulaşan bir virüsten bahsettiler (zika). Gerçekten öyle mi durum nedir görüşmek isterim.
Sevgiler
ne gibi avantajları oluyor?Amerika da eğitim ya da iş hayatında kolaylık sağlıyor mu?
selamlar blondgunes sizde gebelik var miydiçok tesekkür ederim cevap için
selamlar blondgunes sizde gebelik var miydi
bi karar verdiniz mi merak ettim
sevgiler
Hakkınızda hayırlısı olsun :)ahh canım benımmm
kızıma bir kardeş yapsaydım şartlarımı zorlamak istiyordum ama nasip olmadı ne yazık ki ,
merhabalar,
ben de abde de doğum yapmayı düşünüyorum ilk doğumum olacak kısmetse, daha erken haftam. ama şimdiden düşünmek lazım. Yabancı dilim var ama tıbbi terimlere hakim değilim. çok kritik zamanlarda doktoru %100 anlamak önemli diye düşünüyorum. Açıkcası bu konu hakkında çekincelerim var. yeni doğum yapan bebeklere tr deki gibi aynı prosedürler mi uyuglanıyor. bu prosedürlere hakim değilim ama varsa aşısı filan onlar yapılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?