Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ingilterede finans konusunda post-graduate program yaptım. Keşke yaşamaya devam etmek için de
İngiltere deseydim diyorum yıllar sonrasında. Zira İngiltere de yaşamak Bana her manada hitap etmişti. Aslında aynı konu şu anda benim de gündemimde Oğlumdan dolayı. Önümüzdeki sene üniversite eğitimi bitiyor Zurich'te ve okuduğu okul , okuduğu konuda dünya birincisi. MBA atlayıp direk yine kendi konusunda doktora yapmayı düşünüyor. Bu durumda ya aynı okulda devam edecek ki.. Isviçreyi biraz sıkıcı buluyor ( ayrıca farklı kültürleri uzunca bir süre o ülkede yaşamak anlamında da ülke değişikliği faydalı oluyor kanısındayım) o yüzden ya Amerika ya İngiltere olacak. Kendi konusunda sıralamada Cambridge ikinci sırada dünya ortalamasında. Ben orayı tercih etsin istiyorum ki Avrupa da yaşamaya devam etsin. Ama olur da M.I.T. Veya Stanford'a karar verirse korkarım ki Amerkada yaşamaya karar verecek eğitim sonrasında da.. Evet Amerika vizyon anlamında çok daha ufuk açıcı ( üniversite dışında demek istiyorum zira Avrupa'da da çok kaliteli üniversiteler var) ancak Anne olarak yaşamını Amerika yerine Avrupa'da sürdürmesini kesinlikle tercih ederim. Ama sonuçta Kendisinin vereceği kararın arkasında duracağım elbette.
Eğer Amerika'yı tercih edecek gibi iseniz kesinlikle gideceğiniz okulun, eğitim göreceğiniz konuda dünya sıralamasında iyi bir yerlerde olmasına dikkat etmelisiniz derim. En önemli kriter bu Bence. Ve yinE Amerika'da okumaya karar verecek olursanız , yaşamınızın kalanını da orada geçirmeyi tercih edeceksinizdir büyük olasılıkla. Kararınızı verirken bu noktayı da gözönünde bulundurmak faydalı olacaktır.