Amerika`da yasam soru ve sorunlar

Maple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
9
0
Ben uc sene olucak Amerikada yasiyorum bir komsum birsey sormaya geldi yillardir bir kahve ikram edebilecegim ilk misafir diye heyecanla iceri davet ettim ayakkabilarini cikarmasini rica ettim o zaman girmeyim dedi cok garibine gitti. Fakat ne yapsaydim sonradan dezenfekte etmek cok zor oluyor. Simdi o komsum beni gorunce kafasini baska yone ceviriyor sanki ne yaptiysam:KK59: Ailemi sevdiklerimi Turkiye`yi cok ozluyorum :KK59:

Uzulme, bi gordugunde bunu izah edebilirsin,anlayacagini umuyorum.
Bende 2 yildir burdayim,benim yabanci arkadaslarim alistilar artik ilk gelislerinde bir kez uyardim,simdi kendileri cikarip giriyorlar.
Yanlis birsey yapmamissiniz ki, halilara basildimi temizlemesi gercekten cok zor oluyor.

Dun aksam gordum konustum kendisini ayakkabisiz kendisini cok rahatsiz hissettigini sohbet etmek istersem onun evine gelmemi soyledi.Bebegine kizim bakar bizde cafeye gideriz sohbet ederiz dedi.Ikiside olmayacak seyler kendisinin evinde zararsiz dedigi kocaman bir kopek var :emir_bebek: zaten emekledi emekliycek bebegimi oyle herkese birakamam cafe dedigi yerde bar bardada isim olmaz yani birdaha merhaba merhaba anlayacagin:44: Benim bulundugum bolgede oyle kekli kahveli cayli pastali komsuluk yok diger yerleri bilmem barbeku davetleri aliyoruz ondada icki ve et problem gitmiyoruz disaridada barlarda sosyallesiyorlar

evet bizdeki gibi gelip gitme kulturleri yok.Bizde ayni sekilde barbeku davetlerine gitmiyoruz.
Turk yok mu cevrende?Hangi eyalettesin bu arada?

Missouri eyaletindeyim cevremdeki herkes gunduz ise gidiyor iki gun tatilleri oluyor gezmeye ciksam bebegimle nem cok yuksek magazalar filansa araba mesafesinde zaten araba kullanamiyorum hamileligimle birlikte eve kapandim yani simdi bebegimle vakit daha cabuk geciyor esimin izin gunleri disinda 5 gun evde yalniziz internetle bebegimle vakit geciyor iste

X