Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doğum için amerika'yı düşünüyorum. Önerirmisiniz justlook
Canim oncelikle tebrikler.Merhaba arkadaşlar,
Amerika da yasıyorum ve şuan hamile olduğumu öğrendim tahminim 5-6 haftalık.
Açıkcası biraz heyecanlıyım ne yapmalıyım diye, kimler şuan burada ve hamile acaba?
Amerikaya gelip dogum yapmak yasal. Ama giriste soracaklar. "Kac ayliksin, amerikaya dogum yapmak icin mi geliyorsun. Doktor ayarladin mi. Ne kadar para nakitin var. Sigortan karsiliyor mu" vs diyecekler. Mudurumun bebegi erken dogdu, iki ay kuvezde kaldi. 500 bin dolar masraf cikti. Sanirim sigortanin odemedigi kismi, cebinden 5-10 bin dolar vererek odedi. cok cok Iyi bir sigortasi oldugu halde.Bende los angeles düşünüyorum. Ama fiyatlar çok pahalı diğer eyaletlere göre. vizem var ama karnım burnumda sorun çıkarırlarmı bilmiyorum.
Bende varim amerikada yasiyorum benim simdilik turkiyedeki gibi ilerliyor bende saskinim iki gunde bir beta artisina bakildi 4+3de keseyi gordum sali gunu.. 3 ocaga kalp atisi icin randevum var sonrasindada 24 ocakta bi randevum daha var
Amin canim tesekkurler.. sende hayirlisiyla kucagina al insallah muhtemelen gec dollenme olmustur cunku son adet tarihi baz aliniyorhayırlı olsun :) rabbim sağlıklı sıhatli kucagına almaya nasip etsin inşallah. ben de dün gittim hastaneye normalde reglime göre 9 haftalık olması gerekiyo, yok 7 haftalık dediler, galiba geç döllenme oldu diye düşünüyorum,
ya da bunlar son regliye göre hareket etmiyolar. benimde 18 ocakta ikinci randevu.
32. haftaya kadar gelinebiliyor diye biliyorum, sonrasi icin de doktor onayi gerekiyor sanirim.Bende los angeles düşünüyorum. Ama fiyatlar çok pahalı diğer eyaletlere göre. vizem var ama karnım burnumda sorun çıkarırlarmı bilmiyorum.
32. haftaya kadar gelinebiliyor diye biliyorum, sonrasi icin de doktor onayi gerekiyor sanirim.
Kuvez ucretlerini bilmiyorum ama ABD'de dogum, burada yasamadiktan sonra her turlu cok maliyetli, ultrasound bile 1000 kusur dolar.Bende 30. hafta gelmeyi planlıyorum. Tek derdim ikiz olduğu için küvez ücretleri
Orda doğan her çocuk 18 yaşına kadar sağlık güvencesinde değil mi?Kuvez ucretlerini bilmiyorum ama ABD'de dogum, burada yasamadiktan sonra her turlu cok maliyetli, ultrasound bile 1000 kusur dolar.
Bildigim kadariyla cocuk 5 yasina kadar saglik guvencesinde oluyor, ama bu dogumu ve anneyi kapsamiyor.Orda doğan her çocuk 18 yaşına kadar sağlık güvencesinde değil mi?