Ameliyattan sonra

• Konu Sahibi Konu Sahibi 47su
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4

47su

Ziyaretçi
arkadaşlar sizce burnum nasıl olmuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
gayet dogal duruyor soylemeseniz anlamazdim ameliyat oldugunuzu... saglikla kullanin insallah...

eski burnunun resmini de koy .. olcup bicip tartalim :D keselim atalim cvbi verelim simdikiyle nasl diye..
boyle bakilinca guzel..
kime oldun?

çok saolun moral oldu ...baya şiş 35 gün oldu olalı...

eski resmim yok olsaydı eklerdim....

ilki sol diğeri sağ taraf......

çok geçmiş olsun cnm a.s. evet burnun şiş duruyor,ödemin geç iniyor galiba,bende olalı 15 gün oldu,bir aya kadar iner diye umuyordum ama seni görünce daha uzun sürebileceğini görüp biraz moral kaybettim doğrusu:çok üzgünüm: anladığım kadarıyla doğal olmasını istemişsin :nazar: öylede olmuş zaten,doktorun kim onuda yazarmısın lütfen

laligue sen burnunu mu yaptırmak istiyosun yorumların için çok saol...

canım ben ankarada yaptırdım ama tavsiyem çok rahatsız olmuyosan yaptırma özelden anlatırım istersen yadfa imail adresinden
n

canım ben ankarada yaptırdım ama tavsiyem çok rahatsız olmuyosan yaptırma özelden anlatırım istersen yadfa imail adresinden
n

canım öncelikle çok geçmiş olsun gayet doğal bir burnun olmuş...bende ankarada yaptırmak istiyorum neden böyle düşündüğünü ve kime yaptırdığını yazarmısın...buraya yazmazsan özel msj atabilirmisin.....

arkadaşlar inanın burun ameliyatı riskli ağrılı ödem olabiliyo burnundan çok memnun olan insanlar aylar sonra şikayet ediyo bence doğal burun en iyisii ....allaahın verdiği burun en güzeli sorabilirsiniz niye yaptırdın diye benim kırıklar vardı biraz mecburiydi yani sağlık sorununuz yoksa yapmayın ......

cnm kime yaptırdın yaa cokk merak ettik, bizde olacagızz daa ???

Kime ameliyat oldun ?

ve deliklerde yanlardan kucultme oldumu?

arkadaşlar dr çok soruyosunuz ama burnum hakkında yorum yapmıyorsunuz güzelmi değilmi?

ya cnm doktorunu niye söylemiyorsun ki, biz de ankarada ameliyat olacagız ve fikre ihtiyacımız var, senin burnun da gayet dogal ve doktorunu ögrenmek istiyoruzz...

resim mesim göremiyorum ben burdamirmirmirmir

Back