• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan sonra sütyen takmayan var mı ?

ANTALYALI ALLYF

T&A
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
235
165
158
46
Selam kızlar , 3 kasımda 2014 375cc takıldı dual planla , çok sıkı olan sütyanimden dolayı protezler yukarı kaymıştı 6.günden beri sütyensizim, çok şükür aşağıda indiler , normalleşiyorlar her geçen gün . Haftaya perşembe kontol var ama cumartesi temizlik yapmayı düşünüyorum sizce erken mi ? Bir de ne zaman yan yatıcam sırtım çok ağrıyor geceleri , sütyen yok diye yerinden kayar mı acaba ?

Benim Dr 1,5 ay gece gündüz takmamı söyledi sütyeni 10 günden sonra yan yatabilirsin demişti ama ben yatamadım ağrıdı 15 günde anca yan yatabiliyodum oda hafif yan 10 gün sonra kimsem olmadığı için yemek temizlik çocuk bakımı hafif hafif herşeyi yaptım mecburen

Ben ameliyatimin ertesi gunu yan yatabildim. Doktor izin verdi yani. Oteki turlu sirt agrisiyla bas edemezdim zaten.
su anda da sporcuyu sadece gece uyurken takiyorum. Gunduzleri saldim cayira mevlam kayira..:KK48: bunu da bendwn doktor istedi
Iste her doktorun yontemi farkli oluyo

bana ilkgün 80 beden sporcu takmıştı dr.çok sıkmış protezi yukarı itmiş o nedenle hala takmıyırum haftaya perşembe duruma göre takabiliriz dedi , sanırım takarız çünkü normal görünüyorlar artık, aşağı indi yani protezler , artık yan yatmak istiyorum ve evimi kendim temizlemek istiyorum :)

Back