• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyattan sonra burun ucu esnekliği

LightOfGod

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
178
20
298
arkadalar merhaba. ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ancak burun ucum eskisi gbi esnek değil. burun ucum ameliyatımın ilk zamanlarına göre yumuşadı ama hala yukarı aşağı hareket etmiyor. geçenlerde bi video gördüm bi doktor paylaşmış ameliyattan bi süre sonra hastanın burnu yukarı aşağı oynuyodu eliyle ittirdiğinde. sizlerde durum nedir ? böyle sertliği geçmeyen var mı daha aranızda ?

:) ya ben 12 temmuzda oldum geçen yıl daha 2-3 ay öncesine kadar ucuna dokununca taşa dokunmuş gbiydim :D snra bi karıncalanma olmaya başladı ucunda yavaş yavaş çok azıcık yumuşadı :D ama bu videonun yanından geçemiyorum daha :D ameliyat olmamış bi arkadaşıma yaptrdm bu videodakini o yaptı :D bide şeyden korkuyorum bu sertlik geçmedi geçmedi sonr bi geçer ucu aşağı uzar falan :D uzamasınn

arkadaşlar merhaba, mesajlarınızı
arkadalar merhaba. ben ameliyat olalı 1 yıl oldu ancak burun ucum eskisi gbi esnek değil. burun ucum ameliyatımın ilk zamanlarına göre yumuşadı ama hala yukarı aşağı hareket etmiyor. geçenlerde bi video gördüm bi doktor paylaşmış ameliyattan bi süre sonra hastanın burnu yukarı aşağı oynuyodu eliyle ittirdiğinde. sizlerde durum nedir ? böyle sertliği geçmeyen var mı daha aranızda ?

merhabalar, siz bu mesajı yazalı üstünden neredeyse 2 sene bile olacak :) benim burun ameliyatımın üstünden geçeli 8 ay oldu ve benimde hala inanılmaz sert ve acıyor cidden. Çok merak ediyorum geçiyor mu bu durum ? yardımcı olursanız sevinirim :)

Ameliyat olalı 5 ay oldu burun ucum sert ve dokundugumda acıyor. Bu durum ne zamana kadar böyle devam eder sizlerde de böyle oldu mu acaba

2 sene olcak nerdeyse ben ameliyat olalı doktor burun ucuma sert kıkırdak koyup kaldırdığı için burun ucum sert ve hareket etmiyor inşallah sizde böyle bi durum yoktur

merhaba şu an durumunuz nasıl ? Bende kendi doktorumun sayfasında 12 günlük-1 aylık ve sonrası olan hastalarında çok rahat bir şekilde gülebildiklerini burunlarını oynatabildiklerini görmüştüm. Benim 7.günüm şu an çok mimik yapamıyorum ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum.

Back