Ameliyattan sonra burun ne kadar değişir merak edenler

blackrose82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
136
1
ameliyat oldum 1 hafta sonra harika bir burnum vardı. alçım çıktı burnum bantlandı yine çok hoş. 20 gün sonra şoook. burun ucum ve burun sırtım çok kötüydü tam 3 ay bekledim. artık değişmez dedim ama 3 ay sonra hızla değişmeye başladı. burnum kötü oldu diye erken karar vermeyin üzmeyin canınızı. haftalar geçtikçe güzelleşecek burnunuz :81:

büyük bır sok ve ardından gelen büyük bır mutluluk :))))
zor günler geçirmissin canım ya..kolay olmamıştır..of insallah benim basıma gelmez çok pimpirikliyimdir ben anında moralim bozulur ve düzeltmek için cabalarım hersey biran önce olsun bitsin isterim,sabirsizimdir
ameliyat olacağım zaman da muhtemelen cevremdekileri bu yuzden baya sıkıcam gibi gözüküyor..hele hele annem :) bol bol pasiflora(sakinlestirici) vermeliyim :) çünkü banyoya bile gireceğim zaman kırk kere sorarım anneme bandajlar çıktığında da muhtemelen 345937103485037 kere olmuş mu güzel mı sis mı gibi sorularımla kadıncağızın icini kiyicam :)
doktorun kimdi bu arada?
ben Cemil tugay a ameliyat olacağım büyük ihtimal..

Allah Allah..Ben yine de albümü göremiyorum ama=(

Neyse kısmet değilmiş demek ki=)

Ama senin adına çok sevindim, burnunun daha iyi olmasına yani=)

Keşke albümü görebilseydin canım, o zaman boşuna üzülmezdin, gerçekten bir burun nasıl değişebiliyormuş enteresan, ii sabretmiş valla blackrose82.

canim ben seni eklemistim ama
kabl etmemissin sanirim
eger kbl edersen gorebilicem resimlerini
tesekkur ederim

Canım gördüm fotoğraflarını sonunda...Gerçekten çok değişmiş, süper=))

Senin adına çok mutlu oldum....Darısı bekleyenlerin başına=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…