Ameliyattan sonra burun ne kadar değişir merak edenler

blackrose82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
136
1
ameliyat oldum 1 hafta sonra harika bir burnum vardı. alçım çıktı burnum bantlandı yine çok hoş. 20 gün sonra şoook. burun ucum ve burun sırtım çok kötüydü:KK25: tam 3 ay bekledim. artık değişmez dedim ama 3 ay sonra hızla değişmeye başladı. burnum kötü oldu diye erken karar vermeyin üzmeyin canınızı. haftalar geçtikçe güzelleşecek burnunuz :81:

büyük bır sok ve ardından gelen büyük bır mutluluk :))))
zor günler geçirmissin canım ya..kolay olmamıştır..of insallah benim basıma gelmez :KK43: çok pimpirikliyimdir ben:KK43: anında moralim bozulur ve düzeltmek için cabalarım :KK43: hersey biran önce olsun bitsin isterim,sabirsizimdir :KK43:
ameliyat olacağım zaman da muhtemelen cevremdekileri bu yuzden baya sıkıcam gibi gözüküyor..hele hele annem :) bol bol pasiflora(sakinlestirici) vermeliyim :) çünkü banyoya bile gireceğim zaman kırk kere sorarım anneme :KK43: bandajlar çıktığında da muhtemelen 345937103485037 kere olmuş mu güzel mı sis mı gibi sorularımla kadıncağızın icini kiyicam :)
doktorun kimdi bu arada?
ben Cemil tugay a ameliyat olacağım büyük ihtimal..

Allah Allah..Ben yine de albümü göremiyorum ama=(

Neyse kısmet değilmiş demek ki=)

Ama senin adına çok sevindim, burnunun daha iyi olmasına yani=)

Keşke albümü görebilseydin canım, o zaman boşuna üzülmezdin, gerçekten bir burun nasıl değişebiliyormuş enteresan, ii sabretmiş valla blackrose82.

canim ben seni eklemistim ama
kabl etmemissin sanirim
eger kbl edersen gorebilicem resimlerini
tesekkur ederim:KK71:

Canım gördüm fotoğraflarını sonunda...Gerçekten çok değişmiş, süper=))

Senin adına çok mutlu oldum....Darısı bekleyenlerin başına=)

X