• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan 9 ay sonra meme ucunda kısmi kabarma ve acı hissi

gpp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba;

9 ay önce areola kenarından yani meme ucundan göğüs estetiği oldum, ilk zamanlardaki etkiler geçmişti, ancak 1 haftadır göğüs ucumda kısmı kabarmalar ve lekeler oluştu, ayrıca dokunduğum zaman acıyor. İnternette araştırdım ancak bir sonuca varamadım, aynısı başına gelen varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çok Teşekkür ederim

Merhaba;

9 ay önce areola kenarından yani meme ucundan göğüs estetiği oldum, ilk zamanlardaki etkiler geçmişti, ancak 1 haftadır göğüs ucumda kısmı kabarmalar ve lekeler oluştu, ayrıca dokunduğum zaman acıyor. İnternette araştırdım ancak bir sonuca varamadım, aynısı başına gelen varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Çok Teşekkür ederim
Canım ameliyatı yapan Dr Unla görüştün mü ????

Regl dönemizi veya kullandıınız südyeni göz önünde bulundurarak bunu doğal karşılayabilirsiniz. Bilirsiniz ki adet öncesi meme hassaslaşır,, uçları sızlayabilir,, şişer. Yahut südyen sıkıyorsa tahriş olabilir en nihayetinde kesildi çünkü orası.. Ultra hassas ;) 9 aylık bir süreç acil veya müdahele gerektiren bir komplikasyon suresi değildir bence.. Dikiş ağrı şu bu hepsi bitmiş protez çoktan yerine oturmuş, şekillenme süresini dahî tamamlanış. Endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum yinede doktor kontrolü önemli geçmiş olsun

evet regl dönemim yaklaştı ama 9 aydır da regl dönemimde hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Açıkcası ameliyatı olduğumdan beri beni hep en çok zorlayan göğsüm sol, ve yine problem onda oldu. Duş alıp çıktım, bir anda göğüs yuvarlağımın alt kısmında bir dilim büzüşüp şişmiş ve acıyor olduğunu farkettim. Ertesi gün hep ağrı yaptı, sanki kalbim sıkışıyor ve acıyor gibi. Sanki ameliyat olduğum 3. veya 4. günde çektiğim acı gbi oturup kalkarken bile rahatsız ediyordu. bugün kısmen ağrım azaldı ve o büzüşük görüntü gitti ama şimdi aynı yerde yoğun bir renk değişimi ve ucunda hassasiyet var. Bir anda 9 ay sonra neden böyle oldu anlamayamadım. Tabiki doktorumu aradım ama kendisi ile görüşemedim asistanı bana korkmamam gerektiğini, meme ultrasonu çektirip çarşamba veya perşembe günü doktorumla görüşebileceğimi söyledi. Çok uzun yazdım ama açıkcası korkumdan, kusura bakmayın. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. umarım bir sorun yoktur :(

evet regl dönemim yaklaştı ama 9 aydır da regl dönemimde hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Açıkcası ameliyatı olduğumdan beri beni hep en çok zorlayan göğsüm sol, ve yine problem onda oldu. Duş alıp çıktım, bir anda göğüs yuvarlağımın alt kısmında bir dilim büzüşüp şişmiş ve acıyor olduğunu farkettim. Ertesi gün hep ağrı yaptı, sanki kalbim sıkışıyor ve acıyor gibi. Sanki ameliyat olduğum 3. veya 4. günde çektiğim acı gbi oturup kalkarken bile rahatsız ediyordu. bugün kısmen ağrım azaldı ve o büzüşük görüntü gitti ama şimdi aynı yerde yoğun bir renk değişimi ve ucunda hassasiyet var. Bir anda 9 ay sonra neden böyle oldu anlamayamadım. Tabiki doktorumu aradım ama kendisi ile görüşemedim asistanı bana korkmamam gerektiğini, meme ultrasonu çektirip çarşamba veya perşembe günü doktorumla görüşebileceğimi söyledi. Çok uzun yazdım ama açıkcası korkumdan, kusura bakmayın. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. umarım bir sorun yoktur :KK43:
Geçmiş olsun canım yarın hemen çektirip doktoruna göster bu işin şakası yok söz konusu senin beden sağlığın umarım hiç birşey yoktur sadece kontrolden geçmiş olursun

Back
X