- 15 Mayıs 2014
- 35
- 12
-
- Konu Sahibi mestraiona
Canım ilk günü gecesi çok agrı oluyor bikaçgün baskı gerilme ve yanma hissedebilirsin taş var gbi iki üç güne şiddetli agrı geçecek korkma. Agrı kesici ve serumlarla agrını dindirecekler2 saat önce ameliyattan çıktım. İlk gün ağrısız geçer diye bekliyordum forumdaki yazılardan dolayı. Çok ağrım var kızlar
Ayrıca baskı hissi baskı hissi dedikleri bi his değil. Robot bir kol tarafından göğüs kafesinin sıkıştırılması gibi daha çok.
Ağlayamıyorum da, canım yanıyor. Nolcak böyle kızlar
İlk günden kendi başınıza kalkabilmişsiniz maşallahKızlar çok teşekkürler desteğiniz için. İlk gün, ilk saatler çok aşırı zordu.
Sabah 9'da ameliyata girip 11'de çıktım. İlk 6 saat yürü dediler. Yürümek ne kelime yan tarafıma bile dönemedim acıdan.
Akşam 9'da bi ağrı kesici daha yaptı sonra cesaret ettim kalktım. Hatta sonrasında birkaç kez daha kalktım ve şimdi yardımsız kalkabiliyorum. Hic umidim yoktu. O saatten beri rahat sayılırım
İnşallah yarın daha iyi geçer
Gecmis olsun, ben de dusunuyorum ama korkularim var. Acili hikayeleri gordukce geri adim atiyorum. Memelerimde cok bir sorun yok, sadece sutyen takmamak ve uc kapaticiyla gezmek kafama yatiyor. Sutyen sevmiyorum :) Basima is alirim diye henuz bulasmadim ama yaptiracagim gibi
Çok teşekkürler. Ağrı kesici etkisi geçtikçe biraz zorlanıyorum ama genel olarak iyiyim. 3. gün de geçsin diye sabrediyorumİlk günden kendi başınıza kalkabilmişsiniz maşallahzor kısım bitti şimdi her geçen gün daha iyi olacaksınız.
Sezaryenden zor mu ? Sezaryen de olanlar fikir bildirse keskeValla derdim o kadar olsaydı, yaptırmazdım. Botox gibi yaptır çık bir şey değil hakikaten.
Mememle problemim o kadarcık olup da ameliyat sonrasi aciyla karsilassam, yaptırdığıma aşırı pişman olurdum muhtemelen. Ameliyattan ağrısız uyanan, ilk gün hiçbir sorun hissetmeyenlerler de var. Ben benimki de öyle olacaktır ne var ya diye girdim. İşin rengi öyle değilmiş
Bugün bir kez açıp baktım, sonra korseyi biraz daha sıkıp kapattım o ayrı. Sonuçtan memnunum. Çok nazlı biriyseniz bir daha düşünün
2 sezeryan doğum yapmış biri olarak tecrübelerimi aktarayım. Sezeryan sonrası dikiş bölgesinde yanma ve sızlamam olmuştu. Meme protezi + dikleştirme yaptırdım. Dikiş yerlerimde hiç ağrı sızı, zonklama vs... olmadı. Meme ucu kesim ve meme altımda enlemesine bir kesi var. İki kesi yeri de asla sızlamadı. Sadece meme altındaki kesi yerinde baskı hissi vardı, ağrı değil de baskı hissi.Sezaryenden zor mu ? Sezaryen de olanlar fikir bildirse keskecanim pek de tatli degil. Bir kac ameliyata girdim. Sizlamadan korkuyorum ama bıçak kesisi cok kotu...2 gune toparlamistim ben ama ilk narkozdan ayılmak ve sizlama sıkıntıydı yaraya tuz basilmis gibi bir his ve o sızı beni urkutuyor.
Merhaba sezeryan dogum ve meme büyütme ameliyatı oldum sezeryan alt batın ameliyatı oldugu için ve en kanlı ameliyatlardan biri oldugu için 2 si kıyaslanamaz bile, sezeryande çogu kişide kabızlık oluyor oturmak kalkmak, yataktan desteksiz kalkmak imkansız oluyor yani bende öyle olmuştu ama memede hep kendim yattım kendim kalktım ilk gün hariç kalça ve bacaktan destek alarak.. eğer sezeryande 2 güne toparladı iseniz bunda çok acı çekmezsiniz bence bilemedim bence sezeryan zorduSezaryenden zor mu ? Sezaryen de olanlar fikir bildirse keskecanim pek de tatli degil. Bir kac ameliyata girdim. Sizlamadan korkuyorum ama bıçak kesisi cok kotu...2 gune toparlamistim ben ama ilk narkozdan ayılmak ve sizlama sıkıntıydı yaraya tuz basilmis gibi bir his ve o sızı beni urkutuyor.
Meme buyutme ameliyatınızi hangi doktor yapti, doktor da iyi olabilirMerhaba sezeryan dogum ve meme büyütme ameliyatı oldum sezeryan alt batın ameliyatı oldugu için ve en kanlı ameliyatlardan biri oldugu için 2 si kıyaslanamaz bile, sezeryande çogu kişide kabızlık oluyor oturmak kalkmak, yataktan desteksiz kalkmak imkansız oluyor yani bende öyle olmuştu ama memede hep kendim yattım kendim kalktım ilk gün hariç kalça ve bacaktan destek alarak.. eğer sezeryande 2 güne toparladı iseniz bunda çok acı çekmezsiniz bence bilemedim bence sezeryan zordu
Size mesaj attımMeme buyutme ameliyatınızi hangi doktor yapti, doktor da iyi olabilir