canim ne yaptinda gögüslerinde dolgunlasma oldu bende silikona karsiyim yaptiran yaptirir tabi ama sahsi görüsüm yag yada dolgu enjeksyonu daha iyi geliyo bana zaten bi ise giriyim parami biriktirip hemen yaptircam tabi yaza kadar gelisme olmassa:enbuyukkk::dance:Hep derdim, memeleri şişirecek bir iğneyi neden doktorlar bulmaz ki diye. Bunu da yarattılar ya bu yöntemle küçük göğüslü bayan görmeyiz artık (küçüklüğünden muzdaripse tabii)
Dolgun göğüslü olmak çok güzel bir duygu gerçekten. Son iki gündür göğüslerimde güzel bir dolgunlaşma var, ölçtüm 90.5 cm olmuşlar, ne varsa insan kendi olanında var silikon milikon yapay bana göre.
Enjeksiyona ben de sıcak bakanlardanım yeter ki ameliyat olmasın. Şahsen korkuyorum ben silikondan. Neyse, benimkilerin dolgunlaşma nedeni doğum kontrol iğnesiyle şerbetçi otu anacım opuyorumnanaktancanim ne yaptinda gögüslerinde dolgunlasma oldu bende silikona karsiyim yaptiran yaptirir tabi ama sahsi görüsüm yag yada dolgu enjeksyonu daha iyi geliyo bana zaten bi ise giriyim parami biriktirip hemen yaptircam tabi yaza kadar gelisme olmassa:enbuyukkk::dance:
canim o yag zaten belli olmuymus doktorlar anlatti gecen her insanda mutlaka yag olurmus canim bendede fazla yok ama o farketmiyomus her insanda mutlaka varmis yani yag:lepi:Benim gibi zayıf ve yağ olmayan birinden nasıl yağ alıp enjekte edecekler komığıme gitti yahukaydirigubbakcemile3
ablacım göğüste bi kadın için önemli sonuçta zemuszemus
benim çok bşide gözüm yok yaşım 17 ama bi avuçlar lülülülülülü
80 olsalar die uraşıyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?