Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatsız meme büyütme-yanlıs operasyon
- Konu Sahibi HLE
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun.. Zaten mantıken imkansız gibi ameliyatsız göğüs büyültme. Hoş hormon tedavisiyle göğüslerini büyüten insanlar da var, ama onda bile göğüs sadece belirli ve ufak bir boyutta büyüme sağlanabilir.
Umarım ücret iadesi yapar, ama çok da umutlanma, çünkü bu tarz operasyon sonrası ücret iadesi yapmıyorlar.
Umarım ücret iadesi yapar, ama çok da umutlanma, çünkü bu tarz operasyon sonrası ücret iadesi yapmıyorlar.
geçmiş olsun.. Zaten mantıken imkansız gibi ameliyatsız göğüs büyültme. Hoş hormon tedavisiyle göğüslerini büyüten insanlar da var, ama onda bile göğüs sadece belirli ve ufak bir boyutta büyüme sağlanabilir.
evt ücret iadesi yapmıyorlar yapmış olduğu uygulamaların örneklerini gösterdi ve insanları yanıltan ödemli şiş halini gösteriyor göğsün resmini çekıyor ama internet sayfasında yayınları var ve ebru sallı ve seda sayan programlarına cıkmıs onlara bu konuyla msj atarım ve sağlık bakanlığına şikayet ederim bahçeşehir küçük yer olduğundan yerel dergılerde cıkması yeterli onun için
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Geçmiş olsun.Size yapılan işlem ne idi acaba? Hyalüronik asit ilemi doldu yapıldı,serum fizyolojik mi enjekte edildi?
Meme büyütmede tabiki en kalıcı ve güvenilir yöntem prote ile büyütmedir.Bu işleminde uzman ellerde yapılması gerek,kullanılan protezin FDA onaylı olması gerek..
Ücretin iade edileceğini sanmıyorum ama umarım geri alabilirsiniz..
Meme büyütmede tabiki en kalıcı ve güvenilir yöntem prote ile büyütmedir.Bu işleminde uzman ellerde yapılması gerek,kullanılan protezin FDA onaylı olması gerek..
Geçmiş olsun.Size yapılan işlem ne idi acaba? Hyalüronik asit ilemi doldu yapıldı,serum fizyolojik mi enjekte edildi?
tşk cnm :) Mikrokanül tekniğiyle,lokal anestezi altında ameliyatsız meme büyütme. 3 paket kullandı 2 paket daha ilave ederek tekrar işlem yapıcak tamamen inmedi çünkü ödemler gidince küçüldü biraz daha fazla ilaç vericek bu kez bomba gibi olucak eminim. biraz bastırmak yeterli geldi. :)
resimleri atıcam en kısa zamanda
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Nasıl bir işlem altında yapıldığını tahmin ettim zaten.Fakat anlamadığım enjekte edilen madde nedir??tşk cnm :) Mikrokanül tekniğiyle,lokal anestezi altında ameliyatsız meme büyütme. 3 paket kullandı 2 paket daha ilave ederek tekrar işlem yapıcak tamamen inmedi çünkü ödemler gidince küçüldü biraz daha fazla ilaç vericek bu kez bomba gibi olucak eminim. biraz bastırmak yeterli geldi. :)
resimleri atıcam en kısa zamanda
Ben göğsüme bir miktar kendi yağımdanda enjekte ettirdim.İlk zamanlar tabikide ödem oluyor ama madde ne olursa olsun vücut onu eritiyor..Kalan maddenin olması için işlemin belirli zamanlarda yenilenmesi gerekiyor.Haylüronik asit de olsa zamanla eriyor.Ayrıca bu tür enjekte edilen madde göğsün her yerine eşit olarak verilmesi gerek.Yoksa ödemler gittikçe girintili,çıkıntılı bir görünümde olabilir.Bu işlemler genelde vücutta oluşan deformasyonları,çökükleri doldurup düzeltmek amaçlı yapılıyor çünkü.Meme büyütme için yapılan sonuclar pek yüz güldürücü olmuyor.
nasıl bir işlem altında yapıldığını tahmin ettim zaten.fakat anlamadığım enjekte edilen madde nedir??
Ben göğsüme bir miktar kendi yağımdanda enjekte ettirdim.ilk zamanlar tabikide ödem oluyor ama madde ne olursa olsun vücut onu eritiyor..kalan maddenin olması için işlemin belirli zamanlarda yenilenmesi gerekiyor.haylüronik asit de olsa zamanla eriyor.ayrıca bu tür enjekte edilen madde göğsün her yerine eşit olarak verilmesi gerek.yoksa ödemler gittikçe girintili,çıkıntılı bir görünümde olabilir.bu işlemler genelde vücutta oluşan deformasyonları,çökükleri doldurup düzeltmek amaçlı yapılıyor çünkü.meme büyütme için yapılan sonuclar pek yüz güldürücü olmuyor.
kendi dr ma sormustum tavsiye etmedi kendi yağınla büyütme zamanla erıyor demişdi
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
kendi dr ma sormustum tavsiye etmedi kendi yağınla büyütme zamanla erıyor demişdi
Israrla size enjekte edilen maddeyi soruyorum,sizde ısrarla bunu yazmamaya çalışıyorsunuz :44:
Evet,tabiki kendi yağınızda olsa zamanla bir miktarını vücut atıyor.Ama tamamen eriyip gitmiyor.Bu yöntemle meme büyütme yapılmasınada karşıyım zaten,asla tavsiye etmem.Ben göğsümde oluşan deformasyonu düzeltmek için bir miktar yağ enjekte ettirmiştim.Büyütmek amaçlı yaptırdıgım bir işlem değildi zaten..Eriyecek miktarı doktor iyice hesaplayarak uygun dozda enjekte edilmesi gerekiyor zaten.Kalan yağ miktarıda deformasyonu ortaya çıkartmadı şükür....
- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
Israrla size enjekte edilen maddeyi soruyorum,sizde ısrarla bunu yazmamaya çalışıyorsunuz :44:
Evet,tabiki kendi yağınızda olsa zamanla bir miktarını vücut atıyor.Ama tamamen eriyip gitmiyor.Bu yöntemle meme büyütme yapılmasınada karşıyım zaten,asla tavsiye etmem.Ben göğsümde oluşan deformasyonu düzeltmek için bir miktar yağ enjekte ettirmiştim.Büyütmek amaçlı yaptırdıgım bir işlem değildi zaten..Eriyecek miktarı doktor iyice hesaplayarak uygun dozda enjekte edilmesi gerekiyor zaten.Kalan yağ miktarıda deformasyonu ortaya çıkartmadı şükür....
arzum aquafiller diye bi dolguyla göğüs büyütülüyor diye biliyorum. başka göğüste kullanılan dolgu hiç duymadım. ama ben o nalet maddeyi yüzümün küçğk bölümüne enjekte ettirirp hala uğraşan biriyim. pütürlü kaldı yumuşak değil. göğüste nasıl olur bilmiyorum. elbette benim yaşadığımı herkes yaşayacak diye bişey yok ama dikkatli olunmasında yarar var
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Bu şeklide yapılan gögüs büyütme işlemindede sonuç ne kadar kusursuz,düzgün olabilirki? Mutlaka zaman sonra girintili çıkıntılı,pütürlü,Allah korusun kist gibi ele gelen pütürlükler olacaktır bence.Çünkü her noktaya uygun,aynı dozda ilaç enjekte edilmesi gerek.Kalıcılıgındanda şüpheliyim zaten,en fazla 6 ay bir sene...O da enjekte edilen doza göre değişir..arzum aquafiller diye bi dolguyla göğüs büyütülüyor diye biliyorum. başka göğüste kullanılan dolgu hiç duymadım. ama ben o nalet maddeyi yüzümün küçğk bölümüne enjekte ettirirp hala uğraşan biriyim. pütürlü kaldı yumuşak değil. göğüste nasıl olur bilmiyorum. elbette benim yaşadığımı herkes yaşayacak diye bişey yok ama dikkatli olunmasında yarar var
Meme büyütmede en kalıcı ve güvenilir yöntem meme protezi ile yapılan büyütme ameliyatıdır bence.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Bu şeklide yapılan gögüs büyütme işlemindede sonuç ne kadar kusursuz,düzgün olabilirki? Mutlaka zaman sonra girintili çıkıntılı,pütürlü,Allah korusun kist gibi ele gelen pütürlükler olacaktır bence.Çünkü her noktaya uygun,aynı dozda ilaç enjekte edilmesi gerek.Kalıcılıgındanda şüpheliyim zaten,en fazla 6 ay bir sene...O da enjekte edilen doza göre değişir..
Meme büyütmede en kalıcı ve güvenilir yöntem meme protezi ile yapılan büyütme ameliyatıdır bence.
sana katılıyorum bu konuda canım aynı zamanda kullanılan madde o bölgedeki hücrelerede zarar verıyo..
arkadas yaptırmadan once bıraz arastırsaydı bu hataya düşmezdi..ve doktorum bana demıstı eskıden sılıkon kılıf ıcınde olmayan , dolgu maddelerıyle amelıyatlar yapılıyodu ama kanser olma rıskı varmıs.. bunu da kendısı açıklamıstı sılıkon protez kanser yapmaz , o eskıden kullanılan dolgu maddelerınde boyle bı rısk vardı sımdı sılıkon bı kılıfta oldugundan zararı yok demişti
- 20 Eylül 2013
- 122
- 95
- 103
Arkadaşlar gögüslerim küçük olduğundan silikon taktırıcaktım yeni çıkan yöntemle ameliyatsız büyüttürme işlemini yaptırdım .FAKAT 2 AY GECTİKTEN SONRA GÖGÜSLERİM ÖDEMLER GİDİNCE DAHA KÜÇÜLDÜ ŞİMDİ PARAMIN GERİ İADE EDİLMESİNİ İSTİCEM.
Merhabalar , Yukarıda yazdığınız konu ile ilgili bilgi almak istiyorum sizden.. sanırım göğüslerinize uygulanan işlemden sonra baya bir zaman geçmiş.Şuanda memnun musunuz? yaptırmayı tavsiye edermisiniz? Dr sami tan sanırım işlemi yapan doktorunuz.Sami beyden memnun kaldınız mı?
- 20 Aralık 2012
- 134
- 8
- 28
- 34