kılo vermek cok etkılyıor ben 85 kıloyken baya buyuktu ama 47 ye dusunce ıdeal oldu ama daha dırı ve dık olmasını ıstıyorum bunun ıcın spor yapmam gerektıgını bılıyorum
Cok iyi anlatamayabilirim, simdiden øzurdilerim=)
Evde yapilabilen egzersizler:
Bunun icin Push-up hareketi guzel, karninin uzerine yat, iki elini birbirinden baya ayir iki yana kollarinin yardimiyla yukari dogru it kendini. Bu hareketi yaparken gøgus ve boyun kaslarinin calistigini hissetmen gerek, kollari daha fazla hissediyorsan yanlis yapiyorsun, kollarini daha fazla ayirmayi dene.
Veya eline bi top al, ne cok yumusak nede futbol topu kadar sert olan, topu gøgus kaslarini kullanarak ellerinle sIkIstir.
Veya
Iki tane 2,5litrelik pet siseyi su ile doldur yere yat dirseklerini bukmeden yerden yukariya kaldir siseleri.
SIkIlastirici bitkisel yaglarda kullanabilirsin gøguslerine, sakin gidip o pahali sIkIlastirici kremlere para verme. Hic ønermem.
Umarim ise yarar bunlar
arkadaşlar ne kadar ben denemesemde bunu kayınvalidem yapmış yazın sıcaklarda önce göğsüne sirkeyi bolca sürmüş ve strecle kapatmış sıcakta iyice terlemiş terledikçede göğüsü iyice küçüllmüş gerçekten olmuş yani ben evlenmeden olan resimlerindeki göğüsleri ile şimdiki arasında gözle görülür fark var belki işinize yarar kolay gelsin herkeze.
sirke demişsin cnm ama yanmaz mı o gögüsler yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?