Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyatsız göğüs dolgusu işlemi yapılıyormuş. Dudaklara doldurulan dogu gibi bu konuda bilgisi olan var mı. Yarım saatte işlemi bitiyor ve hiç bir ağrı sızı olmuyormuş. Yapan bir yer var mıdır ve maliyeti ne olabilir.
Sonunda tam bilgi alabildim. Bu göğüslerde doldurulan dudak ve yüzde kullanılan dolgu maddesinin benzeri bir maddeymiş yalnız çok daha uzun süre kalıcılığı varmış. Bir çok ülkede çok popüler bir uygulamaymış özellikle Brezilya ve Arjantin de göğüs ve kalça için kullanılıyormuş. Bir doktor buldum uygulayan Anadolu yakasında. 5 yıla kadar kalabiliyormuş göğüslerde ameliyatsız ve sadece iğne ile doldurulacak istediğim boyuta kadar dolma şansı varmış. Görüşmeye gidicem daha sonrasında size bilgi veririm sevgiler...
Sonunda tam bilgi alabildim. Bu göğüslerde doldurulan dudak ve yüzde kullanılan dolgu maddesinin benzeri bir maddeymiş yalnız çok daha uzun süre kalıcılığı varmış. Bir çok ülkede çok popüler bir uygulamaymış özellikle Brezilya ve Arjantin de göğüs ve kalça için kullanılıyormuş. Bir doktor buldum uygulayan Anadolu yakasında. 5 yıla kadar kalabiliyormuş göğüslerde ameliyatsız ve sadece iğne ile doldurulacak istediğim boyuta kadar dolma şansı varmış. Görüşmeye gidicem daha sonrasında size bilgi veririm sevgiler...
Araştırmalarım sonucunda yöntemin uzun zamandır dudak ve yüz dolgusunda kullanıldğını aynı madde olduğunu öğrendim ve yaptırdım dün...
Çok kolay gibi oldu lokal anestezi yaptılar, ben çok fazla büyütmek istemediğimden tercih ettim bide hiç ameliyat izi yok tabi ve sadece 1 saat sürdü :)) . Sadece biraz büyükçe bir iğne ile doldurdular hatta ayna ile bakıp kendiniz bile karar verebiliyorsunuz biraz daha artırmaya :))). Dudağıma yapılan maddenin aynısı olduğu için ve daha önceden dudak ve yüz için yaptırdığımdan ve memnun kaldığımı dan artık karar verdim. Fiyat biraz yüksekti ama hiç iz olmaması ve ağrı hissetmeyecek olmam tercih sebebim oldu daha çok. İşlem bir saat sürdü sonra normal giyinip çıktım ve bugün güzel görünüyor :)) Beş yıl sonraya ise dudak dolgusu nasıl gidiyorsa öyle gidiyormuş. Birde ben 100 ml ve 100 ml yaptırdım sonra istersen artırılabilme şansı varmış buda çok hoşuma gitti tabi maliyeti düşünmezsek.İsteyene özelden doktorumun adını atabilirim.