Arkadaşlar gögüslerim küçük olduğundan silikon taktırıcaktım yeni çıkan yöntemle DR sami tan sarıgül' e ameliyatsız büyüttürme işlemini yaptırdım . 1.5 saate yakın sürdü hiç acı ve iz olmadan gögüslerim buyudu. Silikon yapay ve belli oluyor Dr un internet sayfasında işlemin nasıl yapıldığı videosu izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadaşlar gögüslerim küçük olduğundan silikon taktırıcaktım yeni çıkan yöntemle DR sami tan sarıgül' e ameliyatsız büyüttürme işlemini yaptırdım . 1.5 saate yakın sürdü hiç acı ve iz olmadan gögüslerim buyudu. Silikon yapay ve belli oluyor Dr un internet sayfasında işlemin nasıl yapıldığı videosu izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadaşlar gögüslerim küçük olduğundan silikon taktırıcaktım yeni çıkan yöntemle DR sami tan sarıgül' e ameliyatsız büyüttürme işlemini yaptırdım . 1.5 saate yakın sürdü hiç acı ve iz olmadan gögüslerim buyudu. Silikon yapay ve belli oluyor Dr un internet sayfasında işlemin nasıl yapıldığı videosu izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.[/QUO
canım ne kadara mal oldu?halen memnun musun göğüslerinden?yaşadığın bir sıkıntı oldu mu ardından?
Ben de göğüslerimden şikayetçiyim. Keloid hastalığım olduğu için de neşter altına yatmam sakıncalı. Bu fikir oldukça makul geldi. Bu yöntem hakkında bilgi verebilir misiniz acaba ?